تغذیهسبک زندگی

بَلور چیست؟

طرز تهیه بلور

در این متن با طرز تهیه بَلور که یک غذای خوشمزه است آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه بَلور برای ۵ نفر

برنج یک پیمانه
عدس نصف پیمانه
بلغور پخته شده یک پیمانه 
بلغور نپخته یک پیمانه
روغن محلی به میزان لازم
سیر یک بوته
زردچوبه، نمک به میزان لازم 

طرز تهیه بَلور

ابتدا عدس و بلغورها را شسته روی آن آب می ریزیم. زردچوبه و نمک را به آن اضافه می کنیم و به آن زمان می دهیم تا بپزد.
در این مرحله دقت داشته باشید که مرتب مواد را هم بزنید تا تَه نگیرد.
بعد از آن که عدس و بلغورها کمی پخت در این مرحله برنج را به آن اضافه می کنیم تا همه مواد باهم پخته شوند.

نوشته های مشابه

زمانی که مواد پُخته شد بَلور آماده است.
برای سِرو این غذا، سیر را رنده می کنیم و به ماست و یا دوغ اضافه می کنیم آن را روی بلور می ریزیم. سپس روغن یا کره محلی را روی آن می ریزیم.

با توجه به ذائقه افراد در این مرحله می توان از روغن زیتون نیز استفاده کرد.

نکته: برای تهیه این غذا بهتر است از برنج نیم دانه و یا اصطلاحا برنج خرده استفاده شود. 

نمونه ای از بَلور که با همین دستور درست شده است.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلی عالی بود مخصوصااا تصویر آخرش فقط من نفهمیدم فرق بلغور پخته و بلغور نپخته تو مواد لازم برای چی بود

  2. ممنون.
    بعضی از بلغورها خام هستن بعضی بلغورها ابتدا پخته شدن بعد خشک شدن بعد به عنوان بلغور پخته به فروش می رسند. از این دوتا در این غذا استفاده میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!