آشپزخانهسبک زندگی

چگونه سردی برنج را بگیریم؟

برنج در همه جای جهان به عنوان غذای اصلی محسوب می شود.
ترکیبات اصلی برنج نشاسته است که عمدتاً در آندوسپرم قرار گرفته است و برنج هایی که آمیوپکتین بیشتری دارند، لعاب بیشتری هم می دهند.
برنج از نظر طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است که به همین علت توصیه می‌شود تا آن را در کنار بعضی مواد غذایی دیگر مصرف کنید تا سلامت بدن ما دچار اختلال نشود.

استفاده کردن از خرما

خرما دارای پوستی نازک و طعم شیرین است که ارزش غذایی بالایی دارد خرما طبعی گرم دارد ؛ اما اینکه چقدر گرما و چقدر رطوبت در بدن تولید می‌کند، بستگی به میزان مصرف و رسیده بودن آن دارد.
توصیه میشود اگر برنج را به صورت خالی مصرف می کنید حتما در طول روز چند عدد خرما میل کنید تا بدن شما به تعادل برسد.

برنج همراه با ادویه

اگر ما برنج را همراه ادویه هایی که طبع گرمی دارند مثل زیره، فلفل، گل میخک و غیره مصرف کنیم می توانیم از طبع سرد برنج جلوگیری کنیم.

استفاده از زعفران

بسیاری از خانم های ایرانی برای تزیین برنج زعفران استفاده می‌کنند که این کار علاوه بر زیبایی که به سفره شما می دهد می تواند سردی برنج را هم بگیرد. زعفران دارای طبیعت گرم و خشک است و برای افرادی که سرد مزاج هستند بسیار مفید است.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنونم مطلبتون خسلس خوب بود تصاویر هم عالی فقط میشد در جمله پایین است دوم رو برداشت تا دوتا است پشت هم نیان
    “ترکیبات اصلی برنج نشاسته است که عمدتاً در آندوسپرم قرار گرفته است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!