طرز تهیه کندی پوست پرتقال
با توجه به خواص فوق العاده پوست پرتقال از جمله سلامت ریه، چشم، قلب و دستگاه گوارش در این مطلب با طرز تهیه کَندی پوست پرتقال آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه کندی پوست پرتقال
پرتقال | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
شکلات | یک سوم پیمانه |
پوست های پرتقال را برش داده و قسمت سفیدی داخل آن را جدا کنید.
پوست ها را یه شکل خلالی برش دهید.
خلال های پرتقال را درون آب، روی حرارت قرار دهید.
زمانی که آب به جوش آمد یک دقیقه بعد خلال ها را آبکش کنید.
تقریبا این کار را ۳ مرتبه انجام دهید.
شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
خلال های پوست پرتقال را به آب و شکر اضافه کنید و ۴۵ دقیقه بعد آن ها را یکی یکی از قابلمه خارج کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
یک کاسه را پُر از شکر کنید و خلال ها را درون شکر بغلطانید تا همه جای آن شکری شود.
همه ی خلال ها را در یک سینی چیده و یک تا دو روز به آن فرصت خشک شدن بدهید.
در صورت تمایل می توانید مقداری شکلات را آب کنید و نصف کَندی ها را درون شکلات قرار دهید تا شکلات را به خودش بگیرد.
این دسر خوشمزه را می توان همراه چای سِرو کرد.
نوش جان.
ممنون بسیار عالی شد
خواهش میکنم.