آشپزخانهسبک زندگی

تهیه پیتزا در تابه یا قابلمه

چه جوری تو قابلمه پیتزا درست کنم؟

سوالی که شاید گاهی به ذهن برخی از افراد که دسترسی به توستر،فِر گاز ندارند و یا کار با آنها از حوصله آنها خارج است خطور کند.
و خبر خوش این است که می توان به راحتی پیتزا را در قابلمه درست کرد.
شما همچنین می توانید خمیر پیتزا را در خانه درست کنید.
به سراغ طرز تهیه یک پیتزای ساده خانگی می رویم.
با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا

گوشت چرخ کرده    ۳۰۰ گرم
قارچ   ۱۵۰ گرم
پیاز   ۱ عدد
فلفل دلمه   ۱ عدد
سس گوجه   ۲ قاشق
نمک، فلفل، آویشن   به مقدار لازم
پنیر پیتزا   به مقدار لازم
خمیر پیتزا   به تعداد دلخواه

طرز تهیه پیتزا

در مرحله اول پیاز را خرد کرده سرخ کنید تا جایی که طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سرخ کنید.
رب و ادویه ها را به مخلوط اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی روغن با حرارت بالا سرخ کنید. و به ترکیب بالا اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید از قارچ به شکل خام نیز استفاده کنید.
فلفل دلمه را نیز خرد کنید.
مواد پیتزای شما آماده است.
با هم به سراغ تهیه سس پیتزا می رویم.

طرز تهیه سس پیتزا

یکی از مهمترین چاشنی های پیتزا سس آن می باشد.
در این قسمت به سراغ طرز تهیه یک سس ایتالیایی به نام مارینارا می رویم.
شما همچنین می توانید از یک سس ساده، که ترکیبی از رب گوجه فرنگی و ادویه جات است استفاده کنید.

مواد لازم سس مارینارا

۵ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پیاز
۴ حبه سیر
۱ قاشق غذاخوری آویشن
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری ریحان و جعفری خردشده
نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز و سیر را خیلی ریز کرده و تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به سیر اضافه کنید.
آبلیمو، آویشن، سبزی های معطر، ادویه را به آنها اضافه کنید.
و نیم ساعت با حرارت کم روی شعله بگذارید و هراز گاهی آن را هم بزنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد   ۳ یپمانه
خمیر مایع   ۲ قاشق چای خوری
آب سرد   یک و نیم پیمانه
روغن یا روغن زیتون   ۳ قاشق غذاخوری

ابتدا خمیر مایه، آرد، نمک را باهم ترکیب کنید.
روغن را به آنها اضافه کنید.
آب سرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با نوک دست آن را به صورت دورانی بچرخانید تا جایی که دیگر خمیر به دست نچسبد. می توانید به جای آب از شیر نیز استفاده کنید. 
سپس خمیر را روی تخته گذاشته و آن را کاملا ورز دهید.
کمی به آن روغن اضافه کنید در ظرف موردنظر گذاشته و روی آن سلفون بکشید و در جایی گرم به مدت یک ساعت قرار دهید.
پس از آن خمیر را روی تخته گذاشته و با وردنه صاف کنید.

کف قابلمه را مقداری چرب کنید خمیر را داخل آن بگذارید.
سس پیتزا را که قبلا آماده کرده اید روی آن بریزید.
و بعد یک لایه پنیر پیتزا بریزید.
سپس لایه ای از مواد پیتزا را که قبلا آماده کرده اید روی پنیر پیتزا بریزید.
توجه: در نظر داشته باشید که اگر از قارچ و فلفل دلمه به صورت خام استفاده می کنید ابتدا مواد گوشتی سپس آن ها را بریزید. 

سپس یک لایه دیگر پنیر پیتزا روی مواد بریزید.

در مرحله آخر روی گاز یک شعله پخش کن قرار دهید قابلمه را روی آن بگذارید حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا پنیر پیتزا ذوب شود.
و پیتزای شما آماده شود.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!