آشپزخانهسبک زندگی

طرز تهیه پاستا آلفردو

طرز تهیه پاستا آلفردو

پاستا آلفردو یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیایی و البته محبوب ترین آنهاست که سایر کشورها نیز علاقه ی زیادی به این غذا دارند.

نوشته های مشابه

این غذا با شکل های مختلفی از پاستا مانند پاستا پروانه ای، فتوچینی، پنه، روتینی، و مدل های دیگر تهیه می شود.

حتی یکبار هم که شده این غذای خوشمزه را به راحتی در خانه درست کنید و طعم بی نطیر این پاستا را بچشید.

مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو

 

سینه مرغ    یک عدد
پاستا      یک بسته
قارچ    ۲۰۰ گرم
شیر    نصف فنجان
خامه    یک و نیم فنجان
پنیر پارمزان     یک فنجان
کره و روغن مایع     به میزان لازم
نمک، فلفل، پابریکا     به مقدار لازم
جعفری یک سوم فنجان   (در صورت تمایل)

طرز تهیه پاستا آلفردو

ابتدا مرغ را به تیکه های کوچک تقسیم کنید. اندازه آن با توجه به سبک و سلیقه‌ی هر آشپزی متفاوت است، اما خرد کردن تیکه ها کمی بزرگتر از حبه ی قند مناسب می باشد.
سپس چندین حبه سیر را خرد کرده کمی فلفل سیاه و کمی نمک به مرغ ها اضافه کرده آن ها را مخلوط کنید.
حال روی ظرف را بپوشانید و چند ساعت درون یخچال قرار دهید.
در صورت نداشتن وقت، این کار ضرورتی ندارد.
اما با انجام این کار پاستا طعم بهتری پیدا می کند.

در مرحله بعد تیکه های مرغ را کمی تفت دهید و در همان حین برای خوش رنگ تر شدن مقداری پودر پابریکا به آن اضافه کنید.
اضافه کردن این ادویه نیز سلیقه ای می باشد.
بدون این ادویه پاستای شما رنگ سفیدتری دارد.

بعد از این مرحله قارچ ها خرد کنید کمی به آن نمک اضافه کنید و با کره تفت دهید.
در حین سرخ کردن قارچ ها معمولا با آب انداختن آن ها و کوچک شدن آن ها مواجه می شوید.
برای جلوگیری از این مشکل از همان ابتدای کار شعله را زیاد کنید اما مراقب قارچ ها باشید که نسوزند.
سپس مرغ ها را به قارچ اضافه می کنید.
و بعد به سراغ درست کردن سس می روید.

طرز تهیه سس پاستا آلفردو

چند حبه سیر را خرد کرده و با کره تفت دادید تا زمانی که رنگ سیرها طلایی شود.
خامه را به کمک چندین قاشق شیر رقیق کنید و سپس به سیرها اضافه کنید.
سپس ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط را مرتب به هم بزنید و در انتها پنیر پارمزان، نمک، فلفل را اضافه کنید.

در مرحله بعدی پاستا را داخل قابلمه آب جوش با کمی روغن و نمک ریخته و پس از کمی نرم شدن آبکش کنید.

در انتها پاستا را داخل قابلمه ریخته، قارچ و مرغ را به آن اضافه کنید.
سس را روی مواد بریزید و همه را باهم مخلوط کنید.
حال می توانید همه ی مواد را به مدت بیست دقیقه روی شعله‌ی کم بگذارید.
در این مدت چند بار همه مواد را هم بزنید تا هم کاملا مخلوط شوند و هم نسوزد.

بعد از آن پاستای شما حاضر است آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید.

و برای تزئین پاستا در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری را روی آن بریزید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!