تغذیهسبک زندگی

طرز تهیه ی حلوا هویج ساده

چگونه حلوا هویج سبک و خوش مزه درست کنیم؟

شاید بتوان گفت حلوای هویج یکی از بهترین، مفیدترین و خوش مزه ترین حلواهایی است که ارزش حداقل یک بار امتحان کردن را دارد. چرا که در این حلوا از هویج که بسیار مفید و خوش مزه است استفاده می شود. نویسنده خود دو مدل را تهیه کرده که یک مورد آن را برای شما به نگارش درآورده است. یک نوع حلوا هویج با شیره ی انگور و گردو تهیه می شود و نوع دیگر با آرد و شکر. در زیر مدل دوم توضیح داده شده است. این مدل شباهت زیادی به حلواهای معمولی که در مراسم ها تهیه و مصرف می شود دارد. برخلاف حلوای آردی، پس از خوردن حس سنگینی ندارید و حالت سبک و زود هضمی دارد.

تذکر! این دستور غذایی مطابق با آنچه تصاویر آن در ادامه آمده، ارائه شده است.

مواد مورد نیاز برای تهیه مقداری که در دو تصویر مشاهده می کنید. تصویر بالا یک بشقاب بزرگ است. مقدار لازم
هویج ۵۰۰ گرم
شکر دو سوم لیوان در صورتی که هویج شما شیرین بود.
روغن نصف لیوان
آرد سفید ۱ لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری ( اگر بیشتر هم استفاده شود، خوش طعم تر خواهد بود)
هل به مقدار دلخواه، (حدودا دو سوم قاشق چای خوری)

پیشنهاد می شود از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده نمایید. اما اگر در منزل موجود نبود، استفاده از ابزار دیگر هم مشکلی ندارد.

ابتدا هویج ها را آب پز کنید و پوست آن ها را خوب جدا کنید.

هویج های پخته شده را با گوشت کوب برقی یا خردکن، کاملا به صورت پوره در آورید. 

حالا آرد را در تابه ای بدون روغن تفت دهید. به طور مداوم هم بزنید تا کرمی رنگ شود. شعله ی زیاد احتمال سوخت و تیره شدن آردتان را افزایش خواهد داد پس سعی کنید با شعله ی ملایم این کار را انجام دهید. پس از کرمی رنگ شدن آرد، آن را از الک فلزی عبور دهید، اما چرا؟ به خاطر وجود گلوله های آرد! با این اقدام، گلوله های کوچک موجود در آرد جدا شده و باعث می شود یک حلوای یک نواخت و زیبا تهیه کنید.

حالا دوباره آرد را در تابه ی با شعله ی ملایم ریخته و روغن و زعفران خود را اضافه کنید. سپس آن را هم بزنید. سعی کنید از کفگیری استفاده کنید که خوب شسته شده است و طعم مواد و ادویه های دیگر روی آن نمانده باشد؛ ترجیحا اگر امکانات فراهم بود از یک کفگیر تازه استفاده نمایید.

بعد از این که آرد و روغن و زعفران را خوب ترکیب کردید، هویج پوره شده را به مواد اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید.

پس از هم زدن، ابتدا محلول گلاب و شکر و سپس پودر هل را اضافه نمایید و کاملا هم بزنید. اگر هویج ها خیلی شیرین نیستند، می توانید از یک لیوان پر از شکر استفاده نمایید.

حالا حلوا هویج شما حالت سفتی به خود گرفته و آماده ی سرو کردن است. 

با سلیقه و هنر خود آن را در ظرف مورد نظر خود، تزیین کنید. می توانید مثل ما از قیف خامه زن و ماسوره شیرینی پزی نیز برای این کار استفاده کنید. نوش جان

نوشتن تجربه های خود برای ما، علاوه بر این که برایمان مفید خواهد بود، مایه دلگرمی مان نیز هست. ممنون از شما عزیزان

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

پاسخ دادن به e m لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!