تغذیهسبک زندگی

عدس پلو به روشی نوین

عدس پلو به روشی نوین

شاید شما هم علاقه مند به این باشید که عدس پلو را با طعمی متفاوت تجربه کنید.

در ادامه طرز تهیه عدس پلو و ترکیب آن با شوید را
مشاهده می کنید.

نوشته های مشابه

مواد لازم برای تهیه عدس پلو :

عدس یک پیمانه

برنج دو پیمانه

سیب زمینی یک عدد

پیاز یک عدد

شوید چهار قاشق غذاخوری

ادویه نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی و پیاز را نگینی خرد کرده، تفت دهید. ادویه ها را به آن اضافه کرده (در صورت تمایل می توانید از هِل و زعفران نیز اضافه کنید) و در انتها شوید را به این ترکیب اضافه کنید.

عدس را پخته، قبل از اینکه بیش از حد نرم شود، برنج را به آن اضافه کنید و با پختن برنج هردو را آبکش کرده.
ترکیب موادی که از قبل آماده کرده اید را با عدس و برنج پخته شده مخلوط کرده و دم بگذارید.

خاصیت شوید:

آگاهی از خواص اعجاب انگیز این سبزی خوش عطر، باعث می شود بیش از پیش علاقه مند به استفاده از آن در غذا و یا به صورت خام شوید.

اگر جز آن گروه از افرادی هستید که کلسترول بالایی دارید مصرف شوید به کاهش آن کمک می کند.

شوید کالری بسیار کمی دارد، اما در همان میزان کم هم مقدار قابل توجهی ویتامین نهفته است. مانند کلسیم، منیزیم، ویتامین A، ویتامین C، آهن، ویتامین B6.

همچنین شوید خاصیت ضد سرطانی، و ضد باکتری دارد.

از دیگر خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ایجاد آرامش و کمک به درمان افسردگی

کمک به خوابی راحت

شوید و بوی خوش دهان

کاهش دردهای قاعدگی

شوید و تقویت استحکام استخوان و دندان ها

خاصیت عدس:

عدس منبع خوبی از پروتئین است.

خاصیت عدس در دوران بارداری (به دلیل داشتن فیبر و پروتئین برای رشد جنین باید استفاده شود)

کاهش قند خون، فشار خون، کلسترول

عدس به دلیل داشتن آهن، به رفع کم خونی کمک می کند.

خاصیت انرژی زایی

خاصیت جوانسازی پوست و درخشان شدن آن، و کمک به رشد مو.

شما می توانید با گنجاندن این غذای لذیذ در رژیم غذایی
خود از خواص ارزشمند آن بهره مند شوید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!