سبک زندگیسلامت

چگونه ضربان قلب خود را اندازه بگیریم؟

شناختن بدن و نحوه عملکرد آن ممکن است به ما کمک کند روزی یک زندگی را نجات دهیم. قلب عضو اصلی بدن انسان است. در انسان‌ها، پستانداران دیگر و پرندگان قلب به چهار حفره تقسیم می‌شود. دو حفرهٔ کوچک در بالا (دهلیزهای راست و چپ) و دو حفرهٔ بزرگ در پایین (بطن‌های راست و چپ). با انجام مراحل ساده زیر می توانید ضربان قلب خود را اندازه گیری کنید.

توجه: برخی داروها و شرایط پزشکی ممکن است بر ضربان قلب شما تأثیر بگذارند.

نوشته های مشابه

نحوه پیدا کردن نبض

روش ۱: شریان رادیال

انگشت اشاره و انگشت وسط دست را در قسمت داخلی مچ در پایه شست فشار دهید تا زمانی که بتوانید ضربه یا نبض را احساس کنید. اگر در یافتن شریان رادیال مشکل دارید، سعی کنید انگشتانتان را به اطراف حرکت یا کمی بیشتر فشار دهید.

روش ۲: شریان کاروتید

انگشت اشاره و انگشت وسط را به کنار گردن، زیر فک و کنار نای فشار دهید. شما باید نبض را در شریان کاروتید احساس کنید. اما اگر نبض را احساس نکردید، انگشتانتان را به اطراف حرکت دهید و سعی کنید کمی بیشتر از بار اول فشار دهید. توجه داشته باشید که از انگشت شست استفاده نکنید، زیرا نبض خاص خود را دارد.

روش ۳: شریان تمپورال

انگشت اشاره و انگشت وسط را در کنار سر خود در فضایی قرار دهید که دسته عینک از آن عبور می کند. این ناحیه در بالا و جلوی گوش قرار دارد.

چگونه آن را اندازه گیری کنیم؟

اکنون که می دانید نبض را کجا پیدا کنید، زمان اندازه گیری آن رسیده است. یک کرونومتر بگیرید و تعداد ضرباتی را که در ۶۰ ثانیه احساس می کنید بشمارید. اگر می خواهید این روند را کوتاه کنید، می توانید تعداد آن را برای ۳۰ ثانیه بشمارید و سپس در ۲ ضرب کنید. این تکنیک ها تعداد ضربان های قلبتان را در یک دقیقه به شما می دهند.

چند نکته 

  • ضربان قلب اکثر کودکان بین ۶ تا ۱۵ سال بین ۷۰ تا ۱۰۰ ضربه در دقیقه است.
  • بزرگسالان ضربان قلب مشابهی دارند که بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربه در دقیقه است.
  • ضربان قلب ورزشکاران کمتر از حد متوسط ​​است. این بدان معناست که آنها عملکرد قلب کارآمدتر و آمادگی قلبی عروقی بهتری دارند.
  • شما می توانید حداکثر ضربان قلب خود را با استفاده از یک فرمول ساده محاسبه کنید: ۲۲۰ – سن شما = حداکثر ضربان قلب پیش بینی شده

ترجمه شده از سایت ۵minutecrafts.site

 

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!