همونطون که میدونید خشک کردن میوهجات نه تنها باعث خراب شدن و از بین رفتن مواد مغذی اونا نمیشه بلکه تو خیلی از موارد باعث افزایش مواد مغذی اون میوه ها میشه مثل توت خشک، مویز و…
اما خشک کردن میوه ها مخصوص فصل تابستون نیست و ما با کمی خلاقیت و استفاده بهینه از وسایل گرمایشی مثل بخاری میتونیم کلی میوهی خشک تو فصل زمستون برای بچه ها و خودمون درست کنیم و لذتش رو ببریم.
پس با ما همراه باشید.
مواد لازم:
میوه های دلخواه
یک لیوان آب
یک لیوان شکر
طرز خشک کردن میوه خشک:
۱_ برای شروع کار یک لیوان آب و یک لیوان شکر رو داخل یه قابلمه می ریزیم و اجازه میدیم به جوش بیاد و غلیظ بشه حدود ۱۵دقیقه طول میکشه تا شربتمون آماده بشه.
۲_بعد میوه هایی که دوست دارید رو به صورت چیپسی برش بدید، داخل شربت بزنید و کمی تکون بدید تا شربت اضافی از روی میوه بریزه.
( زدن میوه ها داخل شربت باعث میشه میوه ها بعد خشک شدن سیاه نشن)
۳_شما میتونید به دو روش تو خونه میوه خشک کنید
روش اول: داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بندازید تا وقتی میوه ها رو توی سینی قرار میدید به کف سینی نچسبه،فر رو روی کمترین درجه حرارت ممکن بزارید و سینی رو داخل فر قرار بدید و تا خشک شدنش صبر کنید.زمان خشک شدن میوه ها به ضخامتشون بستگی داره و حدود یک تا سه ساعت زمان میبره.
روش دوم: برای این روش به فویل آلومینیومی نیاز داریم،یک ورق فویل رو چرب کنید و روی بخاری قرار بدید میوه های چیپسی شده رو روش بچینید و اجازه بدید خشک بشه.
نکات مهم:
۱_برای چیپس کردن میوه ها بهتره از میوه های سفت استفاده کنید.
۲_شمامیتونید از انواع میوهها مثل سیب،شلیل،آناناس،موز،پرتقال،توت فرنگی،کیوی برای خشک کردن استفاده کنید.
۳_استفاده بیش از حد شربت بار باعث سوختن میوه ها میشه پس دقت کنید حتما شربت اضافه روی میوه ها باقی نمونه.
ممننون بسیار عالی بود و تصاویر هم عالی فقط سعی کنین برای تمام مطالب از یک سایز فونت استفاده کنید تایکدست باشن
خیلی ممنون از نظرتون،من چون دیدم بقیه دوستان از فونت ۱۲ استفاده میکنن فونتم رو از ۱۰ به ۱۲ تغییر دادم که مطالب یکدست باشن دیگه
و اینکه فونت ۱۰ کوچیکه و چشم رو موقع خوندن مطلب اذیت میکنه