آشپزخانهسبک زندگی

کپک زدن رب گوجه فرنگی

چرا رب کپک می زنه؟

یکی از مشکلات خانم های خانه دار کَپَک زدن رب گوجه فرنگی‌ می باشد.
در این مطلب سعی داریم دلایل کپک زدن رب گوجه فرنگی و راه های پیشگیری از آن را مورد بررسی قرار دهیم.
پیش از آن به سؤالات متداول مانند
کپک چیست؟
آیا کپک خطرناک می باشد؟
پاسخ می دهیم.

نوشته های مشابه

با ما همراه باشید.

کپک چیست؟

کپک نوعی قارچ است که به شکل های متفاوت روی مواد غذایی رشد می کند و معمولا قابل رؤیت می باشد.
کپک باعث تغییر رنگ و بافت مواد غذایی می شود.
هاگ های موجود در کپک باعث تغییر رنگ آن به سبز، سیاه، سفید و خاکستری می شود.
کپک ها برای رشد نیاز به محیطی گرم و مرطوب دارند.

ویژگی های ماده غذایی که کپک زده چیست؟

غذایی که کپک زده اغلب نرم می شود.
رنگ آن تغییر می کند.
مزه ی خاصی شبیه به خاک مرطوب دارد.
بویی شبیه به قارچ می دهد.

آیا کپک خطرناک است؟

به طور کلی کپک باعث بیماری خطرناکی نمی شود، اما زمانی که سیستم ایمنی بدن ضعیف باشد می تواند خطرناک باشد.
بنابراین ماده ی غذایی که کپک زده است را دور بریزید.

جلوگیری از کپک زدن رب گوجه فرنگی

گزینه های متفاوتی مانند ظرف نامناسب و یا استفاده از قاشقی که تمیز نیست باعث ایجاد کپک در رب گوجه فرنگی می شود. 

ابتدا از یک ظرف مناسب برای نگهداری رب استفاده کنید.
ظرف را متناسب با حجم رب انتخاب کنید.
اگر رب را در حجم زیاد درست کرده اید مقدار کمی از آن را در ظرف کوچک برای مصرف قرار دهید.
ظرف های نوشابه با توجه به کوچک بودن در ورودی آن ها گزینه ی مناسبی برای نگهداری رب گوجه فرنگی است.
به طور کلی نگهداری رب گوجه فرنگی در فریزر توصیه نمی شود و بهترین کار تهیه حجم کم رب گوجه فرنگی می باشد.

هنگام خرید قوطی های کوچکتر را انتخاب کنید و قبل از استفاده از آن، قوطی را مدت زمان کمی در آب جوش حرارت دهید تا آلودگی موجود در سطح قوطی به حداقل برسد.

مقدار کمی روغن، برای توقف اکسیژن رسانی روی سطح رب بریزید این کار از کپک زدن رب جلوگیری می کند.

هنگام استفاده، از یک قاشق تمیز و کاملا خشک استفاده کنید، اگر قاشق مرطوب و یا چرب باشد باعث کپک زدن رب می شود.

همچنین برای جلوگیری از کپک زدن رب خانگی، آن را پُر نمک درست کنید.

در نظر داشته باشید که جوشاندن هیچ موقع باعث از بین رفتن کپک مواد غذایی نمی شود، جوشاندن فقط یک روش پیشگیری می باشد که قبل از کپک زدن انجام می شود.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنونم خوب و جامع بود فقط نوشتار اطراف تصویر اخرتون به هم ریخته فکر کنم باید تصویر رو کمی بالاتر ببرین یا نوشته رو پایین بیارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!