آشپزخانهتغذیهسبک زندگی

کالنَکی چیه و چه جوری درست میشه؟

کالنَکی چه جوری درست میشه؟

این بار قصد داریم به سراغ طرز تهیه کالنَکی که یکی از نان های سنتی در بین مردم کُرد زبان هست برویم.

این نان سنتی در کنار طعم دلپذیری که دارد گزینه ی مناسبی برای افرادی که طرفدار غذاهای رژیمی هستند می باشد.
هیچ گونه روغنی در تهیه این نان استفاده نمی شود و تمام مواد به صورت خام در آن قرار می گیرد.

شما می توانید به راحتی و با مواد ساده در کوتاه ترین زمان آن را تهیه و نوش جان کنید.

با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کالنَکی

مواد زیر برای تهیه ۶ عدد کالنَکی می باشد.

پیاز متوسط ۳ عدد
اسفناج ۴۰۰ گرم
خمیر آماده بربری ۲ چانه
پنیر محلی ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل ۱ قاشق چای خوری 

طرز تهیه کالنَکی

ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید.

سپس سراغ اسفناج بروید و آن ها را نیز نگینی خُرد کنید.

پیازها و اسفناج را با هم ترکیب کرده و پنیر محلی را به آن اضافه کنید.

سپس نمک و فلفل را با آن ها مخلوط کنید.

خمیرهای آماده بربری را چانه بگیرید، سپس روی یک سطح صاف به کمک وَردَنه آن را باز کنید.

از موادی که آماده کرده اید روی همه ی قسمت های خمیر بریزید و آن را ببندید.

توستر و یا فِر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

نان ها را داخل سینی چیده و داخل فِر قرار دهید.

با زیر و رو کردن آن ها اجازه دهید تمام قسمت ها پخته شود و اصطلاحا خمیر باقی نماند.

پس از گذشت یک ساعت کالنَکی شما آماده است.

نوش جان.

نکته

برای تهیه کالنَکی می توانید به جای اسفناج، از تَره های کوهی نیز استفاده کنید، اما با توجه به خواص اسفناج استفاده از آن در این نان، ارزش غذایی بالایی به آن می دهد و همچنین این نان همراه اسفناج طعم مطلوب تری خواهد داشت.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون بسیار خوب بود و اگه تصاویر هم مربوط به نون پخته شده خودتون باشه که عالی هم شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!