تغذیهسبک زندگی

فواید و خواص نارنگی

فواید و خواص نارنگی

میوه‌ی خوشمزه پاییزی، که طرفداران زیادی دارد.اکثر کودکان به این میوه علاقه مند هستند، و معمولا از بین میوه ها بی درنگ به سراغ نارنگی می روند. عطر خوش و طعم دل پذیر نارنگی، آن را از سایر میوه های فصل پاییز متمایز می کند.این میوه خواص و فواید بی نظیری دارد که در متن زیر با آن ها آشنا می شویم.

نارنگی و پیشگیری از دیابت

ترکیب فلانوییدی موجود در نارنگی با نام نوبیلتین، چربی ها را می سوزاند و به نوعی مانع تولید چربی می شود.
از این رو باعث پیشگیری دیابت می شود.

نارنگی و مبارزه با چاقی

برای کاهش وزن و  داشتن‌ تناسب اندام این میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
نارنگی علاوه بر داشتن فیبر، حاوی ویتامینی است که مانع تولید کورتیزول می شود.

کورتیزول چیست؟

کورتیزول هورمونی است که باعث استرس می شود و بدن را تشویق به تجمع چربی می کند.

نارنگی و دستگاه گوارشی سالم تر

نارنگی یکی از آبدارترین میوه ها محسوب می شود که آب فراوان و ویتامین A نارنگی به جذب مواد مغذی از غذاها، و مرطوب نگه داشتن دستگاه گوارشی کمک می کند. 

نارنگی و تقویت سیستم ایمنی

ویتامین C موجود در نارنگی به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
مصرف نارنگی احتمال ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا، و تب را کاهش می دهد.

نارنگی و پیشگیری از سکته

نارنگی با داشتن مقادیر زیاد پتاسیم از لخته شدن خون در بدن جلوگیری می کند.
طبق تحقیقات انجام شده‌ افرادی که نارنگی مصرف می کنند ۱۹ درصد کمتر در خطر لخته شدن خون و سکته قرار می گیرند.

نارنگی و تأخیر در سفیدی مو

نارنگی با داشتن ویتامین ب ۱۲ به رشد مو کمک می کند، ریزش مو را کاهش می دهد و علاوه بر آن رَوند سفید شدن مو را به تعویق می اندازد.

برای داشتن خوابی راحت، به سراغ نارنگی بروید.
اگر دائما دچار سرگیجه هستید مصرف نارنگی را فراموش نکنید.
نارنگی به خوبی سموم بدن را دفع می کند.

نارنگی و عوارض جانبی آن

مصرف زیاد نارنگی، به دلیل اسیدی بودن، باعث آسیب رسیدن به لایه دندان می شود.

مصرف بیش از حد نارنگی باعث سوزش معده و التهاب آن می شود.
همچنین مصرف زیاد نارنگی اسید معده را افزایش داده و باعث حالت تهوع، استفراغ و درد می شود.

نارنگی میوه ای ادرار آور است و باعث خروج مایعات و نمک بدن می شود در صورت مصرف بیش از حد این میوه بدن دچار کم آبی می شود، در پِی آن نیز پوست با خشکی مواجه می شود.

نارنگی به دلیل اسیدی بودن بلورهایی را در بدن تشکیل می دهد که ممکن است این بلورها باعث سنگ کلیه و سنگ صفرا شوند.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون مطلب بسیار خوبی بودو گرافیک خوبی هم داشت و کار زیبایی بود که هم به مفاید اشاره فرمودید هم مضرات….سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!