آشپزخانهسبک زندگی

ترشی پیاز

ترشی پیاز

ترشی یکی از چاشنی های لذیذی است که طرفداران زیادی مخصوصا در ایران دارد.
ترکیب سرکه و نمک به شما کمک می کند تا خوراکی مورد نظر را مدت زمان بیشتری نگهداری کنید.

با هم به سراغ طرز تهیه ترشی پیاز می رویم و البته قبل از آن نگاهی به برخی از فواید پیاز می اندازیم.

فواید پیاز

تأمین سلامت قلب

کنترل سطح قند خون

حفظ سلامت استخوان ها

جلوگیری از آلرژی

تقویت سیستم ایمنی بدن

بهبود خواب و تنفس

تقویت سلامت چشم

حفظ سلامت دهان و دندان

جلوگیری از لخته شدن خون

افزایش انرژی

درمان تب

ایجاد پوستی شفاف

از بین برنده ی لکه های تیره

تقویت رشد مو

مواد لازم برای ترشی پیاز

 

پیاز ریز ۱ کیلو
سیر ۱ بوته
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
سرکه قرمز به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه این ترشی بسیار ساده بود و در مدت زمان کوتاه به راحتی درست می شود.

در مرحله اول پیازها را پوست گرفته، سپس سیر را به صورت نگینی خرد کرده، در این مرحله می توانید سیرها را نیز بکوبید.

سیرها را با پیاز مخلوط کرده و نعناع، نمک، فلفل را به آنها اضافه کنید.
مواد را با هم ترکیب کنید.

و در انتها سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا روی پیازها را بپوشاند.

نکته

میزان سیر و فلفل بستگی به ذائقه افراد دارد.
برای خوش رنگ شدن این ترشی می توانید در انتها یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.
درست کردن این ترشی با پیازهای ریز محلی طعم دلپذیرتری دارد.

در قسمت زیر نمونه ای از ترشی خانگی پیاز را مشاهده می کنید. این ترشی در مدت زمان بیست الی سی روز می رسد و آماده خوردن می شود.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون بسیار عالی…گرافیک زیبایی هم داشت فقط سعی کنید بنویسید چه نوع سرکه ای استفاده بشه مناسب تر هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!