پولکی یه شیرینی خوشمزه که یه همراه عالی برای کنار چاییه و لذت خوردنش رو دو چندان میکنه.
مواد لازم برای تهیه پولکی:
شکر:سه چهارم
آب:یک دوم
کنجد:۱پیمانه
عسل:یک چهارم
کره:۲قاشق چایخوری
آبلیمو:۱قاشق چایخوری
طرز تهیه پولکی کنجدی:
۱_کنجد ها رو توی یه ظرف خشک بریزید و روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید که رنگ کنجد طلایی بشه.
۲_داخل یه ظرف دیگه آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا شکر حل بشه و حدود ۲ دقیقه بجوشه
۳_حالا حرارت رو ملایم کنید و کره و آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید.
۴_بعد از چند دقیقه رنگ مایع به دست اومده باید کاراملی روشن باشه وقتی به این مرحله رسید یه قطره از مایع رو داخل یه لیوان آب بچکونید ، اگه مایع خودشو گرفت یعنی آماده اس اما اگه پخش شد یعنی هنوز درست نشده.
۵_و در آخر حرارت رو خاموش کنید و کنجد هارو اضافه کنید و هم بزنید ، بزارید ظرف روی گاز بمونه.
۶_کف یه سینی رو چرب کنید و یه قاشق یه قاشق از مایع توی سینی بریزید و بعد از ۳۰ تا ۶۰ ثانیه با یه قاشق چرب شده روی پولکی ها بکشید که نازک تر بشن.
۷_بعد سینی رو داخل یخچال بزارید تا کاملا پولکی هاتون خشک و شکننده بشه و بعد از ظرف جداشون کنید
حالا پولکی هاتون رو از ظرف جدا کنید و داخل یه ظرف در بسته نگه دارید.
خیلی عالی بود و البته جای خالی عکس اخری در هر دو مطلب اشپزیتون
خیلی ممنون از نظرتون 🌺
شرمنده دیگه چون این خوراکی هارو قبلا آماده کرده بودم و نمیدونستم قراره یه روزی تو سایت اموزششو بزارم عکسی ننداختم ازشون 🙈