آشپزخانهسبک زندگی

قیمه نثار قزوین و طرز تهیه آن

طرز تهیه قیمه نثار قزوین

یکی از غذاهای لذیذ شهر قزوین قیمه نثار می باشد.

با هم به سراغ طرز تهیه این غذای خوشمزه می رویم.

با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار

برنج  ۵ پیمانه
گوشت ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
زعفران غلیظ ۳ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زرشک ۱۰۰ گرم
خلال پسته و بادام ۵۰ گرم
گلاب نصف لیوان ۵۰ گرم
خلال نارنج یا پرتقال ۳۰ گرم
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
عرق هل ۱ قاشق غذا خوری
هل، دارچین به میزان لازم
فلفل، نمک، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه قیمه نثار

در ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده سرخ میکنیم تا جایی که طلایی شود، گوشت را با آن کمی تفت می دهیم. مقداری فلفل، زردچوبه، دارچین، هل به آنها اضافه می کنیم.

بعد از آن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم. و روی مواد آب داغ میریزیم، تا جایی که روی گوشت ها را بپوشاند.
و به آن اجازه می دهیم تا بپزد.

در مرحله بعد به سراغ پخت برنج و دم گذاشتن آن می رویم.

در اواسط پخت خورشت، نصف خلال پسته، خلال بادام، و خلال پرتقال را به آن اضافه می کنیم.

در انتهای کار وقتی گوشت پخت، نیز کمی گلاب و عرق هل اضافه می کنیم و خورشت را خاموش می کنیم.

در مرحله بعد خلال بادام و خلال پسته باقی مانده را در گلاب خیس می کنیم.
و خلال پرتقال را در کمی آب می جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود.
و همه ی این مواد را در کمی روغن تفت می دهیم.

سپس زرشک را شسته و با کمی شکر، زعفران و روغن تفت می دهیم.

و به ترکیب بالا اضافه می کنیم.

برنج زعفرانی

کمی از برنج دم کشیده را برداشته و یک قاشق زعفران به آن اضافه می کنیم.

برای سرو کردن این غذا کمی برنج را در ظرف می کشیم یک لایه از خورشت را روی آن می ریزیم و بعد دوباره کمی برنج روی آن می ریزیم.

یک قاشق برنج زعفرانی روی آن ریخته و در انتها یک قاشق هم از ترکیب زرشک و خلال ها روی آن می ریزیم.

عطر دل انگیز این غذای خوشمزه طعم دل پذیر آن را در یادها نگه می دارد. با یک بار مهمان کردن خودتان با این غذا مشتری دائمی آن شوید.

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!