آشپزخانهسبک زندگی

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از محبوب ترین غذاهای استان گیلان می باشد که طرفداران زیادی را به سمت خود جذب کرده است.
به سراغ طرز تهیه این غذای خوشمزه می رویم.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

بادمجان   ۵ عدد
سیر        ۷ حبه
تخم مرغ   ۳ عدد
گوجه        ۳ عدد
ادویه نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن     به میزان لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی

ابتدا بادمجان ها را روی آتش و یا گاز کبابی می کنیم.
میرزا قاسمی از جمله غذاهایی می باشد که درست کردن آن روی آتش طعم شگفت انگیزی به آن می دهد.

سیرها را خرد کرده و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم و به آن کمی زردچوبه اضافه می کنیم.

بعد از سرخ شدن سیرها، تخم مرغ را با آن شکسته و مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد گوجه ها را پوست گرفته نگینی می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.

و بعد مخلوط سیر و تخم مرغ را به گوجه ها اضافه می کنیم.

در انتها بادمجان ها را پوست گرفته ساتوری می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم.

نمک و فلفل را در این مرحله به همه مواد اضافه می کنیم و در صورت تمایل کمی روغن اضافه می کنیم، زیر شعله را کَم می کنیم در تابه را می بندیم تا اصطلاحا میرزا قاسمی دَم بکشد.

نسبت سیر و تخم مرغ در این غذا با توجه به ذائقه افراد متفاوت است.

اما مقدار سیر نقش مهمی در طعم و مزه این غذا دارد.

و بهتر است میزان تخم مرغ نیز به مراتب بیشتر از گوجه باشد.

عده ای این غذای گیلانی را همراه با برنج سِرو می کنند و عده ای نیز آن را جزء غذاهایی می دانند که فقط با نون می خورند.

در هر دو صورت درست کردن این غذای اصیل گیلانی را به شما دوستان عزیز توصیه می کنیم.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلیییی عالی بود واقعا ممنون…فقط این حجم استفاده از فونت رنگی اونم بدون دلیل خاص کمی شکل کودکانه به مطلب میده که طبعا درخور آشپزی نیست….سپاس

  2. خواهش میکنم.
    خواستم برای مطالعه جذاب باشه و طیف رنگی یه جورایی گویای مواد غذایی متنوع با رنگای مختلف باشه.
    اصلاح میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!