تغذیهسبک زندگی

ساندویچ بندری و فوت و فن آن

طرز تهیه ساندویچ بندری

بدون اینکه هزینه زیادی را پرداخت کنید در خانه با صرف وقت کم، تجربه ی درست کردن یک ساندویچ بندری خوشمزه را از خودتان دریغ نکنید.

نوشته های مشابه

این غذا اصالتی جنوبی دارد و معمولا به صورت تند با فلفل فراوان سِرو می شود.

مواد لازم:

سویس بندری (۶ یا ۷ عدد)

  1. پیاز (۲ عدد بزرگ)

فلفل دلمه(۱ عدد)

نمک، فلفل سیاه و قرمز (در صورت علاقه پودر پاپریکا)

رب گوجه فرنگی (۳ یا ۴ قاشق غذاخوری)

سُس کچاپ (۱ قاشق غذاخوری)

روغن (به میزان لازم)

طرز تهیه:

ابتدا اصلی ترین طعم دهنده را، که در این غذا پیاز است به صورت درشت خرد کنید، اگر تمایلی به پیاز درشت در غذا ندارید می توانید آن را نگینی کنید.

در تابه با مقداری روغن آن را تفت دهید.

پس از کمی تغییر رنگ فلفل دلمه را که نگینی خورد کرده اید به آن اضافه کنید و تفت دهید. و در انتها سوسیس بندری را که قبلا خورد کرده اید به این ترکیب اضافه کنید. و اجازه دهید کمی سرخ شوند.

فلفل دلمه طعم بی نظیری به این ترکیب می دهد.

چاشنی ها را به ترتیب اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز.

اگر طرفدار پنیر ورقه ای هستید می توانید از آن هم استفاده کنید. اما اصالت غذای بندری از ترکیب سوسیس و پیاز پیروی می کند.

حال در ظرفی جداگانه، مقداری رُب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و تا جایی سرخ کنید که مزه ی خامی آن گرفته شود اما مراقب باشید نسوزد و اصطلاحاً تَه نگیرد زیرا تغییر مزه ی آن تأثیر نامطلوبی روی غذا دارد.

و سپس سُس کَچاپ با کمی آب جوش(نصف لیوان) به آن ترکیب اضافه کنید.

این سُس را به تابه ی سوسیس بندری اضافه کنید.

و تفت دادن را تا جایی ادامه دهید که روغن موجود روی غذا بیاید. سپس می توانید در تابه یا قابلمه را ببندید و مقداری زمان بدهید تا سوسیس بندری مغز پُخت شود.

در پایان این غذا را می توانید کنار گوجه، خیارشور، ترکیب پیاز سفید و جعفری خورد شده سِرو کنید.

و همچنین شما می توانید این غذای لذیذ خانگی را کنار نوشیدنی که در زمان کم، خودتان درست می کنید سِرو کنید.

طرز تهیه ی موهیتو خانگی

مواد لازم:

لیمو تازه (سه عدد)

نعناع تازه (ده برگ)

شکر (یک و نیم پیمانه)

آب گاز دار یا یک قوطی دلستر لیمویی

یخ

ابتدا برگه های نعناع را پس از شستن خرد کنید (می توانید چند برگ را برای تزئین نگه دارید)

لیموها را هم پس از شستن چهار قاچ کرده(می توانید یک برش برای تزئین نگه دارید) در دستگاه غذاساز آن را به شکل پوره درآورید، یخ و شکر را هم به آن اضافه کنید.

ترکیب را در ظرفی بریزید و نعناع و آب گازدار را با آن مخلوط کرده داخل لیوان بریزید با نعناع و لیمو آن را تزئین کنید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. سپاس مطلب خوب و کاربردی هست…فقط فکر میکنم پودر پاپریکا صحیح باشه نه پابریکا…لطفا این مورد رو بررسی بفرمایید……ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!