آشپزخانهتغذیهسبک زندگی

طرز تهیه آب نبات دالگونا

آب نبات دالگونا یک آب نبات سنتی کره ای است که از شکر و جوش شیرین درست می شود. این آب نبات که معمولاً توسط فروشندگان خیابانی فروخته می شود، امروزه به دلیل حضور در سریال Squid Game، به محبوبیت بیشتری رسیده است.

این مقاله نحوه درست کردن آب نبات دالگونا را در خانه به شما آموزش می‌دهد تا بتوانید مهمانان خود را با این میان وعده آسان و شیرین شگفت زده کنید.

نوشته های مشابه

ظروف آشپزخانه لازم

  • یک قابلمه کوچک یا ماهیتابه
  • یک عدد چاپستیک چوبی
  • کاتر برش شیرینی
  • درب شیشه (یا هر وسیله فلزی دیگری با سطح گرد و صاف که بتوان از آن به عنوان پرس استفاده کرد)
  • کاغذ شیرینی پزی (اختیاری)

مواد غذایی لازم
(برای تهیه ۴ تا ۵ عدد شیرینی)

  • ۱/۲ فنجان شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری آب
  • ۱/۳ قاشق چایخوری جوش شیرین

طرز تهیه:

کاترهای شیرینی و پرس را با جوش شیرین بپوشانید. سپس مقداری از جوش شیرین را روی یک سطح نچسب یا ورق کاغذ پخت بپاشید. این کار از چسبیدن شکر ذوب شده به آنها جلوگیری می کند.

۱/۲ پیمانه شکر و ۱ قاشق غذاخوری آب در قابلمه یا ماهیتابه بریزید و روی اجاق گاز با کمترین حرارت قرار دهید. مخلوط را به طور دایره ای و سریع با چاپستیک چوبی به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا شکر آب شود و به رنگ طلایی ملایم درآید.

قابلمه یا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ۱/۳ قاشق چایخوری جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید. سریع هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.

خمیر را روی سطح نچسب بریزید و دایره های کوچکی تشکیل دهید. این کار را خیلی سریع انجام دهید تا از سفت شدن مخلوط جلوگیری کنید.
هر یک از دایره ها را با درب شیشه فشار دهید تا نازک شوند. در صورت لزوم روی آن را با جوش شیرین بیشتری بپوشانید.

با به آرامی فشار دادن اشکال مختلف بر روی هر آن‌ها، شیرینی دالگونای خود را تزئین کنید‌.

بگذارید آب نبات خنک شود و سپس از خوردن آن لذت ببرید.

منبع ترجمه شده از سایت ۵minutecrafts.site

 

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!