مدیریت علاقه قبل از ازدواج
علاقه و وابستگی قبل از ازدواج باعث میشود که ما نتوانیم تصمیم عاقلانهای بگیریم. این مسئله فقط در زمانی معنا دارد که علاقهی شکل گرفته، بسیار زیاد و غیرقابلکنترل باشد؛ ولی علاقهی حداقلی که معمولا در اولین برخوردها در دل افراد شکل میگیرد، موردی ندارد، البته بهشرط اینکه آن علاقه فقط در دل خود شخص بماند و به طرف مقابل نگوید، چون در این صورت باعث وابستگی میشود.
اینکه دو جنسمخالف در دیدارهای پیدرپی نسبت بهیکدیگر علاقهمند شوند مثلا در جلسات خواستگاری، بسیار عادی است. اما گاهی اوقات این علاقه بیشازحد میشود. بهطوری که دیگر معایب و ایرادات طرف مقابل را نمیبینیم.
قبل از اینکه رشد احساسات به این مرحله برسد، باید از آن پیشگیری کرد.
راهکارهایی در این باره عرض میکنیم که امیدواریم مفید باشد.
_ برای شناخت طرف مقابل، بیشتر از روشهای غیرمستقیم استفاده کنید.
مثلا صحبت خانوادهها با یکدیگر، تحقیق و . . .
خب، حالا نمیشود که ما هیچ گفتوگویی با فرد مقابل نداشته باشیم؛
اینجا باید یک نکته مدنظر باشد!
شناخت غیرمستقیم در زمانی درست است که ازدواج شما هنوز قطعی نشده.
_ تا حد امکان جلسات صحبت دختر و پسر کوتاه باشد.
توجه داشته باشید این مورد هم برای زمانی است که ازدواج شما قطعی نشده.
_ اگر ما دلیل اتفاقات را بدانیم، خیلی خوبتر آنها را درک میکنیم.
میخواهیم بدانیم چرا علاقه قبل از ازدواج نباید بیشازحد باشد.
قبل از ازدواج باید احساس خواستن باشد که ما تمایل داشته باشیم تفکر فرد مقابل را بشناسیم و اصلا با او آشنا شویم.
اما علاقهای که در حد دوستداشتن باشد نه.
حالا چرا؟
اگر ما قبل ازدواج از دیدگاه عاشقانه به زندگی نگاه کنیم، و فقط خوبیهای طرف را ببینیم، زمانی که ازدواج صورت گرفت، تازه بدیهای طرف بهچشم میآید، یکدفعه آن تفاوت زمین تا آسمانی را متوجه میشویم، اما آنموقع که کار از کار گذشته است. مهمتر از آن کمکم احساس میکنیم علاقهای هم وجود ندارد.
اما اگر قبل از ازدواج با دیدگاهی منطقی و عاقلانه فرد مقابل را برسی کنیم، بعد ازدواج وقتی همسان بودن خود را با او مشاهده کنید، دوستداشتن خودش بهوجود میآید.
حالا خودتان بگویید، کدام بهتر است؟
اینکه یک مدت کوتاه کسی را دوستبداریم و یک عمر نسبت به او بیمیل شویم، یا اینکه عاقلانه کسی را انتخاب کنیم و یک عمر عاشقانه با او زندگی کنیم؟
_ بهترین روش برای شناخت یکدیگر این است که به یک روانشناس خبره مراجعه کنید.
او یک فرد بیطرف است که به صورت منطقی شما را با یکدیگر مقایسه میکند. البته توجه داشته باشید، هر کسی که در رشته روانشناسی تحصیل کرده، یک روانشناس خبره نیست.
موفقباشید.
خیلی خوب بود….واقعا نکته روانشناختی خیلی خوبی مد نظرتون قرار گرفته…..تنها نکته ای که به ذهنم میاد اینه که در این خط “تا حد امکان جلسات صحبت دختر و پسر کوتاه باشد و با حضور شخصسومی برگذار شود.” اولا یک غلط املایی وجود داره که لطفا اصلاح بفرمایید….ثانیا آیا برای این مسئله دیدگاه تخصصی و دلیل خاصی وجود داره یا صرفا نظر شخصیتون هست که ملاقات کوتاه و با حضور فرد سوم باشه…..اگه نظر متخصصین همین رو ازعان داره که هیچ اما اگه نظر شخصی هست مطمئنا مخالفین زیادی خواهد داشت ونیاز داره روش بیشتر تحقیق بشه….باز هم سپاس از پیشرفت قابل ملاحضتون در نگارش و انتخاب موضوع
سلام و ادب
درسته، چون نظر شخصی بود، جمله حذف شد که موردی نباشه.
متشکر.