تغذیهسبک زندگی

چگونه پیاز داغ طلایی و برشته درست کنیم؟

صبر و حوصله ی سرآشپز می تواند عامل بسیار مهمی در تهیه ی یک غذای خوش مزه و در عین حال با ظاهری زیبا باشد. اگر در پخت و پز کمی صبوری به خرج دهید و عجله ای نداشته باشید، غذای مورد نظرتان به آرامی و با یک شعله ی کم خواهد پخت و بسیار لذیذ خواهد شد. همچنین برای تهیه ی پیازداغ های طلایی و برشته نیز، بهتر است اندکی حوصله به خرج داد. هرفردی که مسئولیت آشپزی را چه در منزل خود و چه در آشپزخانه های خارج از منزل برعهده می گیرد، قطعا روش خاصی برای سرخ کردن پیازها دارد.

در زیر اطلاعاتی برای سرخ کردن پیازها نوشته شده است، امیدواریم پس از مطالعه ی این مطلب و به کارگیری آن، پیازداغ های حرفه ای و مجلسی زیبایی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل بفرمایید. مایه افتخار ما خواهد بود که شما تجربیات خود را در این زمینه با ما به اشتراک بگذارید.

برخی ابتدا در حدود پنج دقیقه، پیاز های خلالی شده را در آب جوش می ریزند و سپس آن ها را با کفگیر و آبکش از آب جوش در آورده و با دستمال حوله ای خشک می کنند و در پایان به روغن داغ شده اضافه می کنند.

نکات نوشته شده در زیر، نکاتیست که نویسنده ی مطلب، خود آن ها را در منزل آزموده و تجربیات خود را برای استفاده ی شما عزیزان علاقه مند به هنر آشپزی به نگارش درآورده است.

  1. انتخاب یک تابه با اندازه و جنس مناسب اهمیت زیادی دارد. ( من اغلب از تابه های چدن و گرانیتی و تفلون استفاده می کنم)
  2. میزان روغن مورد استفاده به اندازه باشد. ( پیاز داغ خوب سرخ شده روغن زیادی می خواهد، هرچند که باعث به خطر افتادن سلامت بدن می شود)
  3. از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید. ( روغن جامد روغن را به خود جذب می کند)
  4. ابتدا روغن را خوب داغ کنید. ( البته نه درحدی که بخار از آن خارج شود که این حالت برای سلامتی، بسیارخطرناک است)
  5. پیاز ها را داخل روغن داغ ریخته و آن ها را کمی با شعله ی زیاد هم بزنید تا حالت آبدار به خود بگیرند.
  6. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید با شعله ی کم سرخ شوند.
  7. سعی کنید زود به زود هم بزنید تا بخشی از پیاز ها بیشتر از بخش دیگر سرخ نشوند.
  8. در پایان کار اضافه کردن کمی زردچوبه باعث زیباتر شدن آن خواهد شد.
  9. در نهایت یک توری ترجیحا فلزی بردارید و پیازداغ های آماده شده را داخل آن بریزید تا روغن اضافه ی آن جدا شود، این کار باعث ترد شدن آن نیز می شود.
  10. دقت کنید برای جلوگیری از خسته شدن، کمردرد یا پادرد درهنگام پخت غذا، می توانید از یک صندلی یا چهارپایه در کنار گاز استفاده کنید. (:

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. خیلی عالی بوددد…کمتر این موضوعات مورد توجه اشپزی نویس ها قرار میگیره اما انتخاب هوشمندانه ایه چون کاربرد زیادی داره…فقط در بعضی کلمات فاصله گذاری رو رعایت کنید….یک جاهایی لغات به هم چسبیدند یه جاهایی دو تا فاصله بینشون خورده…….سپاس بیکران

    1. سلام ممنون از دقت نظرتون. دوباره بررسی کردم و سعی کردم این کلمات رو اصلاح کنم. فقط کلماتی مثل زردچوبه، پادرد و پیازداغ و شبیه این کلمات رو سعی کردم به این شکل بنویسم؛ البته اگه از نظر نگارشی مشکلی نداره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!