آشپزخانهسبک زندگی

مربای خانگی به

طرز تهیه مربای به

امروز اومدیم که با هم یه مربای خوشمزه و خوش رنگ درست کنیم.

همون طور که میدونید بهِ یه میوه با عطر و طعم خاصه و خواص زیادی هم داره که چندتاشو براتون مثال می‌زنیم.

نوشته های مشابه

۱_به یه میوه‌ی ضد ویروسیه،مقاومت بدن رو در برابر با سرماخوردگی و آنفولانزا بالا می‌بره.

۲_این میوه غنی از آهن، مس و روی هست که این سه ماده معدنی به تقویت و افزایش رشد مو کمک می‌کنن.

۳_برای زنهای باردار بسیار مفیده و به دلیل داشتن ویتامین B6 به درمان تهوع حاملگی کمک می‌کنه.

۴_مقدار زیادی آنتی اکسیدان داره که به جوانسازی و کاهش چرک پوستی کمک می‌کنه.

۵_این میوه سرشار از ویتامین c هست و باعث افزایش سیستم دفاعی بدن میشه و همچنین خواص ضد التهابی هم داره.

حالا اگه شما هم دوست دارید این مربای پر از خاصیت رو درست کنید با ما همراه باشد.

مواد لازم برای مربای به

به: یک کیلوگرم
شکر: سه لیوان
آب: ۴ لیوان
زعفران دم کرده: ۵ قاشق غذاخوری
گلاب: ۵ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای بهِ:


۱_برای درست کردن یه مربای بهِ خوشمزه اول از همه پوست بهِ ها رو بگیرید و به صورت نگینی خورد کنید.

۲_بعد از خورد کردن بهِ ها اونها رو داخل قابلمه بریزید و آب رو به همراه یک لیوان شکر بهش اضافه کنید و اجازه بدید تا به جوش بیاد.

۳_شعله رو کم کنید در ظرف رو ببندید و حدود دو ساعت بهش اجازه بدید تا بهِ‌ها کمی نرم بشن.

۴_بعد از گذشت دو ساعت مابقی شکر، آبلیمو، زعفران و گلاب رو هم اضافه و مخلوط کنید،در قابلمه رو به صورت نیمه باز بزارید و حدود دو ساعت دیگه اجازه بدید تا مربای بهِ نرم بشه و به قوام بیاد.

۵_غلظت مربا به ذائقه شما بستگی داره و سلیقه ای هست،شما میتونید مقدار پخت رو بسته به ذائقه‌اتون کمتر کنید یا اینکه مقدار شکر کمتری بریزید.
اما باید بدونید شکر کمتر باعث میشه مربای شما به قوام نیاد.
آب لیمو رو هم حتماً اضافه کنید چون باعث میشه مربا شکرک نزنه و خراب نشه اگه طبق دستور پیش برید می تونید مربا رو تا مدت ها داخل یخچال نگهداری کنید و ترسی از خراب شدنش هم نداشته باشید.

مربای بهِ آماده شده با همین دستور:

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!