آشپزخانهسبک زندگی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

فوت و فن های یک ذرت مکزیکی خوشمزه

ذرت مکزیکی،یه ترکیب خوشمزه که تقریبا خیلیامون دوسش داریم…

امروز براتون یه دستور خوشمزه از ذرت مکزیکی آوردم که اگه طبق دستور پیش برید مزه‌اش مثل ذرت مکزیکی های بیرون میشه.

اگه شما هم این خوراکی رو دوست دارید با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ذرت پخته شده: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا:۲۰۰گرم
کره:۲۵گرم
روغن مایع:۳قاشق غذاخوری
لیموترش:۱عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پودر سیر،آویشن،گلپر و پودر کاری:به مقدار لازم
سس مایونز:نصف پیمونه

طرز تهیه ذربت مکزیکی:

۱_برای درست کردن یه ذرت مکزیکی خوشمزه اول از همه آب رو بزارید به جوش بیاد داخلش یه کم نمک بریزید و قارچ هایی که ورقه‌ای خورد کردید رو داخل آب جوش بریزید نصف یه لیمو ترش تازه رو بهش اضافه کنید و بهش ۵ دقیقه زمان بدید.

۲_یه ظرف آب یخ آماده کنید بعد از ۵ دقیقه قارچ ها رو از آب جوش بیرون بیارید داخل آب یخ بریزید،بعد از گذشت ۱ دقیقه قارچ ها رو آبکش کنید.

( به این کار بلانچ کردن قارچ میگن)

۳_خب بعد از بلانچ کردن قارچ ها کره و و روغن رو داخل تابه بریزید وقتی کره ذوب شد ذرت های پخته شده رو بهش اضافه کنید بعد هم قارچ ها رو بریزید بعد از کمی تفت دادن نوبت به ریختن ادویه ها میرسه،بعداز ریختن ادویه نصف پیمونه سس مایونز رو به همراه نصف لیمو به مواد اضافه کنید.

۴_ بعد اجازه بدید آروم آروم مواد پخته بشه و طعم ها به خورد هم بره و در آخر بهش پنیر پیتزا رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.

اینم از یه ذرت مکزیکی خوشمزه امیدوارم بپزید و لذت ببرید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!