آشپزخانهسبک زندگی

خمیر پیتزای خونگی

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی

 

         «خمیر پیتزای خونگی»

اگه یادتون باشه قبلاً دستور نون بریوش رو براتون گذاشتم،حالا با کمی تغییرات قراره همون نون رو تبدیل کنیم به یه خمیر لطیف برای پیتزای خونگی،اگه شما هم دوست دارید این خمیر رو آماده کنیدبا ما همراه باشید.

آموزش پخت نان

مواد لازم:


آرد : دو و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم : یک چهارم پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
نمک : یک قاشق چای خوری
فلفل،آویشن،پودر سیر: به مقدار لازم
جعفری خشک : به دلخواه
(شما میتونید طبق سلیقه اتون از ادویه های دیگه هم استفاده کنید)

طرز تهیه خمیر پیتزا خونگی:

۱_آرد رو به همراه نمک و ادویه ها سه بار الک کنیدوکنار بزارید.

۲_یه قاشق مرباخوری شکرتون رو در شیر ولرم رو به گرم حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید،کمی هم بزنید و روی ظرف درپوش بزارید تا خمیر مایه پف کنه و به عمل بیاد.

(حتما از خمیر مایه تازه استفاده کنید،خمیر مایه ای که مونده باشه کم پف می‌کنه و به عمل نمیاد که همین باعث میشه خمیرتون کیفیت مناسبی نداشته باشه.)

۳_داخل یه ظرف گود آرد رو بریزید،وسطش یه حفره درست کنید و توی حفره شیر و مخمر به عمل اومده رو به همراه تخم مرغ هاتون بریزید بعد شروع به هم زدن کنید تا خمیر به دست بیاد.

۴_بعد کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو تیکه تیکه به خمیر اضافه کنید و انقدر ورز بدید تا به خورد خمیر بره همین کار رو ادامه بدید تا کره تموم بشه.

۵_بعد از اینکه کره تموم شد خمیر رو خوب ورز بدید تا یه خمیر لطیف به دست بیاد.خمیر رو تو یه ظرف که چربش کردید قرار بدید و اجازه بدید ۱ تا ۲ ساعت استراحت کنه تا کاملا پف کنه و حجمش دوبرابر  بشه.

۶_بعد از ۲ ساعت که از استراحت خمیر گذشت خمیر رو کمی ورز بدید تا پفش گرفته بشه.

(من با این خمیر ۴ تا نون پیتزا درست کردم شما میتونید ۲ تا درست کنید یا اینکه چونه هاتون کوچیک تر بگیرید که تعدادش بیشتر بشه)

۷_ وقتی چونه هاتون رو گرفتید پشت یه سینی چونه هاتون رو با وردنه باز کنید.حواستون باشه خمیر رو نه خیلی نازک بگیرید نه خیلی کلفت.

۸_بعد از اینکه خمیر رو باز کردید داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بزارید و روش رو بپوشونید و اجازه بدید ۲۰ دقیقه دیگه استراحت کنه تا حجمش بیشتر بشه.

۹_حالا خمیرهای پیتزاتون رو داخل فر از قبل گرم شده بزارید و ۱۰ دقیقه زمان بگیرید تا نیمه پز بشه درجه حرارت فر هم ۱۵۰ تا ۱۷۰ سانتی گراد باشه ( بستگی به دمای فرتون داره ) من روی درجه حرارت ۱۵۰ گذاشتم.

۱۰_ بعد از ده دقیقه نون های پیتزای شما آماده اس و میتونید مواد پیتزا رو آماده کنید و یه پیتزای خوشمزه خونگی بپزید.

نان پیتزای آماده شده:

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون بسیار عالی بود فقط معنی جمله پایین رو نفهمیدم
    “یه قاشق مرباخوری شکرتون رو در شیر ولرم رو به گرم حل کنید”

  2. ممنون از نظرتون
    معنی ولرم که مشخصه ( یعنی شیری که نه خیلی سرده نه خیلی گرم)
    من گفتم شیر ولرم رو به گرم یعنی دمای شیر باید بین داغ بودن و ولرم بودن باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!