آشپزخانه

کمپوت گلابی

طرز تهیه کمپوت گلابی

 

یه کمپوت خوشمزه با یه دستور ساده…

نوشته های مشابه

مواد لازم:

گلابی:۱کیلو گرم

شکر: ۳۰۰گرم

آب:۲.۵ لیوان

گلاب:یک دوم لیوان

آبلیمو:۱قاشق چای خوری

هل:۴عدد

 

طرز تهیه کمپوت گلابی:

 

۱_برای درست کردن یه کمپوت گلابی خوشمزه اول از همه گلابی ها رو تمیز بشورید و پوستشو‌ بگیرید و بعد از وسط نصفش کنید دونه هاش رو بگیرید و اگه دوست داشتید خردش کنید.

۲_حالا آب و شکر و به همراه گلاب با هم مخلوط کنید روی شعله قرار بدید تا به جوش بیاد با قاشق هم بزنید تا شکر داخل آب حل بشه.

۳_الان گلابی هارو به همراه هل های شسته شده داخل شیره‌ای بریزید که در حال جوشیدنه و شعله رو ملایم کنید و آبلیمو رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید گلابی ها به آرومی پخته و نرم بشن،بعد از اینکه از حرارت افتاد کمپوت رو داخل ظرف های شیشه ای بریزید و داخل یخچال بزارید تا سرد بشن.

نکاتی برای بهتر شدن کمپوت:

اگه میخواید گلابی ها بعد پوست کندن سریع تیره نشن اون ها رو داخل آب سردی که داخلش کمی سرکه داره بندازید.

برای خوشرنگ شدن گلابی ها بهش زعفرون بزنید.

برای خوشمزه شدن کمپوت به جای آبلیمو از پوست لیمو به صورت رنده شده استفاده کنید.

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!