آشپزخانهدسته بندی نشدهسبک زندگی

طرز تهیه بهبود دهنده خانگی

فوت و فن های پخت نان در خانه

بهبود دهنده با ، بالا بردن کیفیت آرد باعث افزایش حجم و بافت مطلوب نون میشه و همچنین باعث بهبود پروسه پخت میشه.

استفاده از بهبود هنده باعث نرمی و تازگی و بیشتر موندن نون میشه از خوابیدن خمیر در مرحله تخمیر هم جلوگیری می‌کنه

از این بهبود دهنده میتونید در پخت انواع نونها مثل همبرگر ، باگت و لواش و بربری استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه بهبود دهنده خانگی :

آرد : یک سوم پیمانه

آب : سه چهارم پیمانه 

طرز تهیه بهبود دهنده خانگی:

۱_میتونید از لیوان فرانسوی برای پیمونه استفاده کنید.

۲_آرد رو الک کنید که دون دون نباشه بعد با آب مخلوطش کنید و هم بزنید.

۳_بعد مخلوط آب و آرد رو روی حرارت بزارید و مرتب هم بزنید تا یه خمیر کاملا نرم و شفاف به دست بیاد.

۴_بعد از آماده شدن بهبود دهنده اجازه بدید سرد بشه و بعد اون رو در کاسه بریزید روش رو سلفون بکشید و ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید.

نکته: سعی کنید همیشه بهبود دهنده رو یک روز قبل از پخت نون آماده کنید.

این مقدار بهبود دهنده برای نونهایی که بیش از دو پیمونه آرد لازم دارن به طور کامل استفاده میشه و برای نونهایی‌ که کمتر از دو پیمونه آرد لازم دارن نصفش کافیه.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. ممنون مطلب خوبی بود فقط چند مورد نیاز به اصلاح داره مثلاستفاده مکرر از کلمه نون در دو خط ابتدایی و بعضی ویرگول و نقطه گذاری ها و البته بهتر بود این مطلب رو الصاق می فرمودید به مطلب قبلی پخت نون اما الان حتما لینک این رو داخل اون مطلب کار بفرمایید این دو در کنار هم کارایی دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!