آشپزخانهسبک زندگی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

فوت و فن پخت شیرینی دانمارکی

امروز همراه شماییم با آموزش پخت یه شیرینی خوشمزه که هم هممون اسمشو شنیدیم هم طعمش روچشیدیم‌…

شیرینی دانمارکی با عطر دلپذیرش خیلیا رو به خودش علاقمند کرده و حتما پختن این شیرینی تو خونه یه حس خوب و تجربه‌ی دلپذیری براتون میشه که البته بوش تا چندتا خونه اون ور ترم میره

نوشته های مشابه

پس اگه شما هم مثل من طعم این شیرینی رو دوست دارید بیاید با هم یه شیرینی خوشمزه خونگی درست کنیم.

 

مواد‌لازم برای تهیه خمیر شیرینی دانمارکی:


شکر: یک دوم پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
آرد: ۴ پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
روغن: مایع یک دوم پیمانه
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه کرم وسط شیرینی:


شیر:۱پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: ۱قاشق غذاخوری
آرد: ۱قاشق غذاخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم شهد:

آب: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
آبلیمو: ۱قاشق چایخوری
زعفران: دم کرده ۲قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی:
۱_برای شروع خمیر مایه و ۱قاشق چایخوری شکر و شیری که ولرمش کردید رو مخلوط کنید و ده دقیقه تا یه ربع بهش زمان بدید تا پف کنه.

خمیر مایه که به عمل اومد

۲_ شیر، شکر،تخم مرغ،روغن و وانیل رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید بعد آردی که الک کردید رو آروم آروم به مایعتون اضافه کنید تا یه خمیر لطیف و بدون چسبدنگی به دست بیاد بعد روی خمیر رو با پارچه تمیز بپوشونید و اجازه بدید تا ۱الی ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه.

نکته:میزان آردی که به کار می‌ره بستگی به حجم تخم‌مرغ داره

۳_خب بعد از ور اومدن خمیر ،سطح کارتون رو آردپاشی کنید بعد خمیر رو به قطر نیم سانت باز کنید و کرم ما بین شیرینی رو (دستورشو پایین گذاشتم) روی خمیر ریخته بعد از پخش کردن کرم، خمیر رو لول‌ کنید و به اندازه دلخواهتون برش بزنید و توی سینی فر بزارید و ۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید تا دوباره پف کنه.

نکته: حتما سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید.

۴_بعد ۲۰ دقیقه استراحت خمیر یه زرده تخم مرغ،۱قاشق غذاخوری شیر و ۱قاشق غذاخوری زعفران رو با هم مخلوط کنید و روی شیرینی هاتون بمالید و اگه هم دوست داشتید روش کنجد یا پودر پسته بپاشید و ۲۰ دقیقه توی فری که از قبل با دمای۱۸۰ گرم کردید قرار بدید تا بپزه ، همین که زیر شیرینی‌ها طلایی شد کافیه در آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها هم طلایی بشه بعد این مرحله شهد سرد رو، روی شیرینی های داغ بمالید و اجازه بدید سرد بشه.

طرز تهیه کرم شیرینی:
شیر و شکر و نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز بشه و بعد روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه بعد وانیل رو بهش اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک بشه.

شهد شیرینی:
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوشه و غلیظ بشه بعد از اینکه به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و اجازه بدید خنک بشه.

 

خب خسته نباشید امیدوارم از نتیجه‌ی این همه زحمت راضی باشید و هم اه خانواده لذتش رو ببرید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلی عالی و دقیق بوددد…ممن.ن… والبته بازم جای خالیی عکس پایانی…..تا نخوردن عکس رو بگیر برادر

    1. ??? خیلی ممنون از نظرتون
      نه دیگه این شیرینی رو خیلی وقت پیش درست کرده بودم کلا عکس نداشتم ازش متاسفانه?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!