آشپزخانهتغذیهسبک زندگی

طرز تهیه سوپ جو

سوپ جو رستورانی

امروز براتون دستور یه سوپ جو مجلسی رو آوردم که خیلی خوشمزه اس و بدرد مهمونیاتون میخوره و یه جورایی از سوپ های رستورانی هم خوش طعم تره 

و خب همون‌طور که میدونید برای خوشمزه شدن هر غذایی باید اون رو با عشق و حوصله و شعله کم و زمانی طولانی پخت.

که البته به نظر من ارزشش رو داره، پس اگه دوست دارید دستور یه سوپ خوشمزه برای مهمونیاتون رو یاد بگیرید همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ جو:

جو پوست کنده: ۱ لیوان

برنج نیم دانه: یک چهارم لیوان

بلغور گندم: یک چهارم لیوان

پیاز: ۱ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

هویج کوچک: ۱ عدد

کره: ۲۵ گرم

مرغ: یک تکه کوچک

گشنیز و جعفری تازه خرد شده: یک دوم لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم 

فلفل دلمه نگینی: ۲قاشق غذاخوری (به دلخواه)

نکته: منظور از لیوان ، لیوان دسته داره فرانسویه 

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه: 

 

۱_برای درست کردن این سوپ اول از همه جو و برنج و بلغورتون رو بشورید و از شب قبل داخل آب گرم خیس کنید.

۲_حالا جو و بلغور و برنج رو به همراه کره نمک، فلفل و زردچوبه که میزانش بستگی به ذائقه خودتون داره داخل قابلمه بریزید به اندازه کافی آب بریزید و بعد از اینکه به جوش اومد زیرش رو کم کنید و اجازه بدید آروم آروم بپزه (حدود سه ساعت زمان می‌بره)

نکته:هم زدنش رو فراموش نکنید که ته میگیره 

۳_حالا مرغتون رو به همراه کمی آب و نمک داخل یه قابلمه بریزید و و اجازه بدید بجوشه تا اینکه بتونید کف روش رو جدا کنید. (این مرحله برای گرفتن کف مرغه و لازم نیست مرغ رو کامل بپزید، این کار رو میکنیم تا به سوپمون رنگ و مزه بدی نده)

۴_بعد از اینکه سه ساعت از پخت جو و بلغور و گندم گذشت ، پیاز و هویج و گوجه رو رنده کنید و در صورت تمایل مرغ رو هم ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید و اجازه بدید سوپ جا بیفته ( این مرحله هم تقریبا ۳ ساعت زمان می‌بره)

نکته اگه دوست داشتید قرمزی سوپتون بیشتر بشه میتونید کمی رب و یه گوجه دیگه هم اضافه کنید.

۵_ده دقیقه آخر پخت سبزی تون رو + فلفل دلمه اضافه کنید تا عطر و طعم سبزی تو سوپتون کامل مشخص باشه.

امیدوارم این سوپ خوشمزه رو بپزید و لذتش رو ببرید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!