تغذیهسبک زندگی

زردک چیست و چه خواصی دارد؟

زردک نوعی گیاه ریشه ای خوش مزه و نسبتا شیرین و بسیار مغذی است؛ زردک از خانواده ی هویج است اما به رنگ زرد. خواص فراوانی دارد که در پایین به آن اشاره می شود.

ارزش غذایی که زردک دارد: حاوی مواد معدنی مانند فسفر، پتاسیم، منگنز، روی و آهن است. همچنین سرشار از فولات و دارای ویتامین هایی مانند E ، C ، B و K است.

۱۶ خاصیت زردک :

  1. برای سلامت قلب مفید است.
  2. استرس و اضطراب را کاهش می دهد و در جلوگیری از سکته مغزی نقش دارد.
  3. سرشار از فیبر است و برای رفع یبوست مفید.
  4. سطح قند خون را کاهش می دهد.
  5. فشار خون را پایین می آورد.
  6. در کاهش وزن موثر است.
  7. سرشار از ویتامین B9 یا اسید فولیک است که باعث کاهش نقص در نوزاد می شود.
  8. تقویت کننده ی سیستم ایمنی است.
  9. برای کاهش درد دندان و تقویت لثه و همین طور کاهش بوی بد دهان موثر است.
  10. به هضم غذا کمک می کند.
  11. تقویت کننده چشم و کاهنده تاری دید است.
  12. به رفع پوکی استخوان کمک می کند.
  13. از بروز بیماری های تنفسی همچون خس خس سینه و آسم جلوگیری می کند.
  14. برای جلوگیری از کم خونی مفید است.
  15. برای سلامت پوست موثر است.
  16. کاهش دهنده ابتلا به دیابت و سرطان است.

شیوه مصرف

بهتر است زردک را بپزید و بعد مصرف کنید، زیرا خام آن دیرهضم است. آن را می توانید به صورت مربا، حلوا یا ترشی زردک مصرف کنید.

تذکر

مطالب بالا حاصل تحقیقات نویسنده از سایت ها و افراد مختلف است. درصورتی که بیماری خاص یا حساسیت هایی نسبت به مصرف انواع مواد غذایی دارید، پیشنهاد می شود قبل از استفاده از این میوه ی بسیار مفید و پرخاصیت از پزشک مورد نظر یا افراد متخصص راهنمایی بطلبید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!