آشپزخانهسبک زندگی

علت خوابیدن پف کیک

بعد از تلاش شما در آماده سازی مواد اولیه ی کیک و انجام دستورات لازم، بی شک منتظر یک کیک خوش مزه و پف کرده هستید، اما اگر نکاتی بسیار جزئی اما مفید را رعایت نکنید نتیجه ی مطلوبی حاصل نمی شود و خستگی و زحمتی که کشیده اید به تنتان باقی خواهد ماند. برای این که نتیجه پخت کیکتان موفقیت آمیز باشد و کیکتان خوب پف کند و ناگهان خالی از پف و ترک خورده نشود پیشنهاد می کنیم نکات زیر را ابتدا با دقت و حوصله مطالعه کنید، سپس آن ها را به کار ببندید.

  1. دمای فر خیلی کم نباشد.
  2. اجازه دهید کیک خوب بپزد.( می توانید یک خلال دندان را در کیک فرو ببرید، اگر کیک به آن نچسبید، پس پخته و آماده است)
  3. استفاده بیش از اندازه از بکینگ پودر می تواند باعث خوابیدن یکدفعه ای پف کیک شما شود.
  4. در ۲۰ دقیقه اول پخت، اصلا در فر یا توستر را باز نکنید.
  5. بعد از پخت کیک، بلا فاصله آن را از فر خارج نکنید. زیرا دمای داخل بسیار گرم است و با خارج کردن کیک، به آن شوک وارد می شود و باعث خوابیدن پف کیکتان می شود.
  6. قالب متناسب با مقدار مواد کیکتان انتخاب کنید. قالب بزرگ تر یا کوچک تر مانع از پف مناسب می شود.
  7. غلظت موادتان اندازه باشد. درصورتی که آرد کم تری استفاده کرده باشید، کیکتان رقیق خواهد بود و ابتدا خوب پف می کند و بعد از پخت، ناگهان پفش می خوابد.
  8. استفاده از مقدار زیاد شکر باعث می شود تا پف آن بعد از پخت بخوابد.
  9. مخلوط کردن و هم زدن زیاد سفیده با مواد کیک باعث خوابیدن پف کیک می شود.

موارد بالا حاصل تحقیقات ما در سایت های مختلف و تجربیات خود و اطرافیانمان است. اگر شما هم در این زمینه تجربه ی مفیدی دارید، خوشحال می شویم تا با ما و بازدیدکنندگان این سایت به اشتراک بگذارید. با آرزوی موفقیت برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی و شیرینی پزی

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!