بعد از تلاش شما در آماده سازی مواد اولیه ی کیک و انجام دستورات لازم، بی شک منتظر یک کیک خوش مزه و پف کرده هستید، اما اگر نکاتی بسیار جزئی اما مفید را رعایت نکنید نتیجه ی مطلوبی حاصل نمی شود و خستگی و زحمتی که کشیده اید به تنتان باقی خواهد ماند. برای این که نتیجه پخت کیکتان موفقیت آمیز باشد و کیکتان خوب پف کند و ناگهان خالی از پف و ترک خورده نشود پیشنهاد می کنیم نکات زیر را ابتدا با دقت و حوصله مطالعه کنید، سپس آن ها را به کار ببندید.
- دمای فر خیلی کم نباشد.
- اجازه دهید کیک خوب بپزد.( می توانید یک خلال دندان را در کیک فرو ببرید، اگر کیک به آن نچسبید، پس پخته و آماده است)
- استفاده بیش از اندازه از بکینگ پودر می تواند باعث خوابیدن یکدفعه ای پف کیک شما شود.
- در ۲۰ دقیقه اول پخت، اصلا در فر یا توستر را باز نکنید.
- بعد از پخت کیک، بلا فاصله آن را از فر خارج نکنید. زیرا دمای داخل بسیار گرم است و با خارج کردن کیک، به آن شوک وارد می شود و باعث خوابیدن پف کیکتان می شود.
- قالب متناسب با مقدار مواد کیکتان انتخاب کنید. قالب بزرگ تر یا کوچک تر مانع از پف مناسب می شود.
- غلظت موادتان اندازه باشد. درصورتی که آرد کم تری استفاده کرده باشید، کیکتان رقیق خواهد بود و ابتدا خوب پف می کند و بعد از پخت، ناگهان پفش می خوابد.
- استفاده از مقدار زیاد شکر باعث می شود تا پف آن بعد از پخت بخوابد.
- مخلوط کردن و هم زدن زیاد سفیده با مواد کیک باعث خوابیدن پف کیک می شود.
موارد بالا حاصل تحقیقات ما در سایت های مختلف و تجربیات خود و اطرافیانمان است. اگر شما هم در این زمینه تجربه ی مفیدی دارید، خوشحال می شویم تا با ما و بازدیدکنندگان این سایت به اشتراک بگذارید. با آرزوی موفقیت برای شما علاقه مندان به هنر آشپزی و شیرینی پزی
این مطلب مفید بود
خیلی عالی بودددد…مممنون
ممنون از لطفتون