تغذیهسبک زندگی

خلال پوست پرتقال

نحوه درست کردن خلال پوست پرتقال

برای ضد عفونی شدن پوست پرتقال به مدت ۳۰ دقیقه آن را درون آب قرار دهید.
تا جایی که امکان دارد پوست پرتقال ها را نازک بگیرید. قسمت سفیدی آن گرفته نشود.
بعد از خلال کردن آن ها را درون یک کاسه آب و یخ به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید.
برای گرفتن تلخی آن، می توانید چندبار آب ظرف را عوض کنید.
سپس یک پیمانه از خلال را با یک پیمانه آب و ۲ قاشق غذاخوری شکر، داخل ظرف ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید.
هنگامی که آب به جوش آمد شعله را کم کنید تا خلال ها کمی غلیظ شود.
بعد از درست شدن برای ماندگاری بیشتر خلال را در فریزر نگهداری کنید.

مصارف خلال پرتقال

پوست پرتقال خواص فراوانی به همراه دارد که شما می توانید از آن در درست کردن برخی از غذاها و مرباها استفاده کنید. 

خلال پرتقال را می توان با مربای هویج ترکیب کرد.

برای درست کردن شیرین پلو و یا قیمه نثار می توان از خلال پرتقال استفاده کرد.

با پوست پرتقال می توان یک خوراکی خوشمزه به نام کندی پوست پرتقال درست کرد.

دمنوش پوست پرتقال نیز یک آرام بخش طبیعی است که در درمان سرفه و سرماخوردگی نیز مؤثر است.
این دمنوش را می توانید مانند چایی دم کنید و در انتها از عسل برای شیرین کردن آن استفاده کنید.

پوست پرتقال خشک شده را پودر کنید و از آن برای گرفتن بوی زهم مرغ و ماهی استفاده کنید.

برای درست کردن کیک خانگی هنگامی که وانیل را اضافه می کنید برای خوش طعم شدن می توانید پوست پرتقال را نیز اضافه کنید.

مربای پوست پرتقال نیز یکی از اصلی ترین مصارف این خلال می باشد که با طرز تهیه آن آشنا می شویم.

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مواد لازم:

پوست پرتقال  ۵۰۰ گرم
شکر  ۵۰۰ گرم
آب  ۲ لیوان
دارچین  ۱ تکه
میخک ۴ عدد 
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

ابتدا آب را روی حرارت قرار می دهیم زمانی که به جوش آمد خلال ها را به آن اضافه می کنیم.
برای گرفتن تلخی آب آن را چندین بار عوض می کنیم.

شکر را با ۲ لیوان آب داخل یک ظرف می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود.
سپس دارچین را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله علاوه بر دارچین می توانیم از میخک نیز استفاده کنیم.

خلال را به شربت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ۳۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، در انتها آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون خیلی عالی شد هرچند میشد با مطلب قبلی درباره پوست پرتقال ترکیبش کرد
    اگه هم ممکنه دستور این رو هم بگذارید برای مخاطب میتونه جذاب باشه چون خودم هم هنوز نمیدونم “کندی پوست پرتقال “چی هست
    “با پوست پرتقال می توان یک خوراکی خوشمزه به نام کندی پوست پرتقال درست کرد.”

  2. دیگه چون میخواستم مربای پوست پرتقال رو بزارم گفتم نحوه درست کردن خلال هم پیش مربا باشه.
    بله درسته میخوام این مطلب رو هم در آینده اضافه کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!