آشپزخانهسبک زندگی

سمبوسه مرغ و قارچ

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه

سمبوسه یه غذای جنوبی خوشمزه که هممون یه بار تو عمرمون طعم تند و تیزش رو چشیدیم…

امروز می‌خوایم یه سمبوسه خوشمزه با طعمی متنوع بهتون آموزش بدیم که قطعا هم بچه ها هم بزرگترها طعمش رو میپسندن‌.

پس با ما همراه باشید 

مواد لازم سمبوسه مرغ :


مرغ پخته شده و ریش ریش شده : یک دوم

قارچ : ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا: به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای : ۱ عدد

پیاز متوسط : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری

جعفری : ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه مرغ :

۱_مرغ رو به همراه سیر و پیاز و ادویه های مورد علاقه تون بزارید آبپز بشه بعد ریش ریش کنید.

۲_حالا پیاز رو نگینی خورد کنید و سرخ کنید بعد قارچ هایی که نگینی خورد کردید رو به پیاز اضافه کنید بعد یکی دو دقیقه تفت دادن بهش رب رو بزنید.

۳_وقتی رب هم با بقیه مواد یکی دو دقیقه تفت خورد مرغ و جعفری و فلفل دلمه‌ای رو به همراه ادویه ها به پیاز اضافه کنید و اجازه بدید طعم ها به خورد هم بره.

۴_بعد نون لواش ها رو با قیچی برش بزنید و موادتون رو به اضافه کمی پنیر پیتزا داخل نون لواش بریزید و بپیچید.

۵_ و در آخر داخل یه تابه به اندازه کافی روغن بریزید و سمبوسه ها رو با حرارت ملایم سرخ کنید.

نکته: روغنتون باید به اندازه ای باشه که سمبوسه ها کمی داخل روغن شناور باشن
بعد از سرخ شدن سمبوسه ها اون ها رو روی یه دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافی رو به خودش جذب کنه.

طرز پیچیدن سمبوسه:

 

امیدوارم این سمبوسه رو بپزید و کنار خانواده لذتش رو ببرید.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!