۴ نان برتر جهان
نان خاچاپوری
خاچاپوری محبوبترین نان گرجستان است که با دو نوع پنیر ایمرلوی و سولگونی، طعم هیجان انگیزتری پیدا میکند. این نان با خمیرترشِ نرمی درست میشود که به شکل قایق یا گهواره درمیآید؛ سپس با مقدار سخاوتمندانهای تخممرغ و پنیر پر میشود.
نان سنگک
سنگک نوعی نان است که روی بستری از سنگ های کوچک پخته می شود. سابقه پخت نان سنگک به ایران برمی گردد و که در زمان های قدیم به آن کماج میگفتند.این نان از نظر مزه، طمع، هضم و سلامت یکی از بهترین نان های ایرانی می باشد که مورد توجه خانواده ها قرار گرفته است.
نان سیمیت
سیمیت که به شکل حلقه درآورده شده و روی آن کنجد ریخته میشود. این نان با اختلاف زیاد یکی از بهترین خوراکی های کشور ترکیه برای هنگام سفر و جابجایی در شهر می باشد.
چند دهه پیش، فروشندگان نان با طبقهایی پر از نان سیمیت در خیابانها میچرخیدند،اما این روزها دیگر تعداد آن ها بسیار اندک شده است.
داخل این نان، شیرینی بسیار ملایمی وجود دارد ، زیرا پیش از قرار دادن سیمیت در اجاقهای چوبی، آن را در آب شکر یا شیره رقیق فرو میبرند که در گرمای شدید اجاق به کارامل تبدیل میشود.
نان چاودار
نان چاودار در طول قرون وسطی از محبوبیت خاصی در سرتاسر اروپا برخوردار بود. این نان به روشهای گوناگونی از جمله نان مسطح چاودار، نان چندغلهی مخلوط با زیره یا مثل نان پومپرنیکل آلمانی درست میشود و میتوان آن را با انواع غذاها میل کرد.
طعم، بافت و حتی رنگ نان چاودار به ترکیبات آن بستگی دارد. برای اینکه یک نان در گروه نانهای چاودار قرار بگیرد، دست کم بخشی از آرد آن باید از آرد چاودار تهیه شود.
ممنون مطلب خوبی بود
🙏🏻