مواد لازم
پیاز سفید یا قرمز: ۱ کیلو
نعنا خشک: نصف پیمانه
سرکه : ۱کیلو
نمک: مقدار لازم
سیر: ۲ حبه
فلفل قرمز و سبز: ۳ عدد
طرز تهیه
ابتدا لایه بیرونی پیاز را میگیریم.
سپس پیاز هارا شسته و میگذاریم تا کاملا آب آنها گرفته و خشک شوند. همچنین اگر که عجله دارید و میخواهید برای خشک شدن پیاز ها منتظر نمانید میتوانید آنها با یک دستمال حوله ای تمیز خشک کنید.
در ادامه سیر و فلفل هارا شسته و پس از خشک شدن آنها را خرد میکنیم.
سپس پیاز ها و مواد خرد کرده را داخل یک ظرف شیشه ای یا یک دبه قرار میدهیم و نمک و سرکه و نعنا را به آن میافزاییم و بعد درب ترشی را محکم میبندیم وبه مدت ۲ الی ۳ هفته در جای خشک وخنک قرار میدهیم.
ممنون مطلب خوبی بود و البته از نظر شکل و ساختاری میتونه بهتر باشه…برای بهتر شدن توصیه میکنم بقیه مطالب آشپزی عزیزان در سایت رو ملاحظه بفرمایدد.
و
“سپس پیاز هارا شسته و میگذاریم تا کاملا آب آنها گرفته و خشک شوند. همچنین
اگر که عجله دارید ”
همچنین نمیتونه پایان خط باشه…..خط حتما با فعل و نقطه باید پایان بگیره