آشپزخانه

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ رستورانی

 

امروز براتون دستور یه زرشک پلو با مرغ مجلسی رو اوردم که طعم و عطرش مثل زرشک پلو های رستورانی هوش از سر آدم می‌بره…

نوشته های مشابه

اگه شما هم دوست دارید یه همچین زرشک پلو با مرغ خوش مزه ای آماده کنید و ازش لذت ببرید با ما همراه باشید.

مرغ مجلسی:

مرغ: دو تکه (ران یا سینه)

پیاز: یک عدد بزرگ

هویج:یک عدد متوسط

فلفل دلمه: یک عدد کوچک

رب گوجه فرنگی:دو قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه :یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده : به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم 

فلفل+نمک+زردچوبه: به مقدار لازم

 

مواد لازم برای زرشک پلو:

برنج پخته شده 

زرشک+کره+شکر

زعفران: به مقدار لازم

 

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی:

۱_برای داشتن یه مرغ خوشمزه باید مرغمون رو از شب قبل مزه دار کنیم اول از همه تیکه های مرغ رو به زعفرون آغشته میکنیم بعد بهش نمک و فلفل میزنیم،یه پیاز کوچیک و سیر رو خرد میکنیم و مرغ های زعفرونی مون رو روش قرار می‌دیم و داخل یخچال میزاریم تا طعم دار بشه.

(زعفرون هر چی غلیظ تر باشه مرغتون خوش طعم تر و خوش عطر تره)

۲_مرغ هاتونو داخل روغن بندازید و کامل دو طرفش رو سرخ کنید و کنار بزارید.

۳_بعد از سرخ شدن مرغ ها یه پیاز بزرگ رو ریز خورد کنید یا اینکه رنده کنید و داخل همون روغنی که مرغ رو توش سرخ کردید تفت بدید تا تقریبا طلایی بشه بعد هویج و فلفل دلمه رو برش های دلخواه بزنید و به پیاز اضافه کنید.

۴_کمی که فلفل دلمه و هویج رو با پیاز تفت دادید فلفل و نمک و زردچوبه رو به همره ۲ قاشق رب به موادتون اضافه کنید و هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه.

(برای خوش طعم شدن مرغتون میتونید تو این مرحله کمی کره بهش اضافه کنید)

۴_بعد از اینکه رب هم از خامی در اومد یه قاشق آبلیمو بزنید و تمام سس مرغتون آماده شد. سس رو،روی مرغهای سرخ شده بریزید و به مقدار لازم بهش آب اضافه کنید و درش رو بزارید تا آروم آروم بپزه و جا بیوفته. بعد از اینکه مرغتون پخت کمی زعفران هم  به سس مرغتون اضافه کنید و زیرش رو خاموش کنید. 

(مقدار آب مرغتون به سلیقه خودتون بستگی داره اما بهتره برای طعم خوب مرغ آب زیادی اضافه نکنید و اجازه بدید مرغ با حرارت ملایم بپزه و آب زیادی از دست نده)

۵_خب نوبتی هم باشه الان نوبت زرشک پلوی خوشمزمونه،یه قابلمه رو پر از آب میکنیم رو‌ی شعله قرارمیدیم بهش نمک و کمی آبلیمو می‌زنیم و اجازه می‌دیم تا به جوش بیاد.

( من برنجم رو آبکش کردم اگه شما دوست دارید کته درست کنید لازم به اینکار نیست)

۷_وقتی آب به جوش اومد برنجی که از چند ساعت قبل خیس کردید رو داخل آب جوش بریزید و اجازه بدید نیم پز بشه.

۸_برنجتون که نیم پز شد آبکشش کنید و ظرفی که میخواید برنج رو توش دم بزارید روی شعله بزارید و روغن بریزید من یه تیکه نون کف قابلمه انداختم برای ته دیگ شما میتونید سیب زمینی بندازید یا اگه دوست نداشتید اصن ته دیگه ندازید.

اما خب مگه میشه کسی ته دیگه دوست نداشته باشه:)

۹_برنج رو توی قابلمه بریزید و درش رو بزارید تا دم بکشه.

۱۰_زرشک رو به همراه کره و کمی روغن حدود یک دقیقه تفت بدید و یک قاشق شکر بهش اضافه کنید برنج دم کشیده رو داخل زرشک بریزید و زعفرون دم کرده رو بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید تا همه‌ی برنجا طلایی بشن بعد زیرش رو خاموش کنید و تماااام.

نوش جان امیدوارم بپزید و لذتش رو ببرید. 

سایر نکات:

شکر باعث خوش رنگ تر و براق شدن زرشک ها میشه و طعم خوبی به غذا میده.

زعفرون هر چی غلیظ تر باشه و خوب دم کشیده باشه غذای خوش عطر و خوش طعم تری داریم.

نقش کره رو هم دست کم نگیرید که به غذاتون طعمی جادویی میده.

 

 

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!