تغذیهسبک زندگی

اَنار و فواید آن

فواید اَنار

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته…

اَنار، مهمان وفادار شبهای سرد پاییز و زمستان‌ خانه های ایرانی.
میوه ای پرطرفدار که بی شک خواص اعجاب انگیزی به همراه دارد.

اَنار به عنوان میوه ای بهشتی شناخته می شود که در قرآن کریم، سوره الرحمن باغ بهشت را به صورت باغی پُر از درخت های اَنار توصیف کرده است.
علاوه بر آن به عنوان یکی از هفت میوه ی مقدس در تورات نیز شناخته می شود.

این میوه ی درختی علاوه بر ایران، در کشورهای  زیادی از جمله عراق، ترکیه، افعانستان، و پاکستان کِشت می شود.
جالب است که بدانید اَنار جزء ۱۰ میوه مرغوب و برتر جهان محسوب می شود.
ایران نیز بزرگ ترین تولید کننده اَنار در دنیا می باشد.

برخی از فواید اَنار

سلامت پوست و اَنار

اَنار سرشار از ویتامین ث می باشد که نقش‌ مهمی در
سلامتی پوست دارد.
همچنین آنتی اکسیدان و فلاونوئید در اَنار رَوند پیری پوست را به تعویق می اندازد.

ماسک اَنار

شما می توانید با ترکیب پودر پوست اَنار(۲قاشق سوپ خوری) ، عصاره لیمو و عسل(۱ قاشق سوپ خوری) یک ماسک تهیه کنید.
این ماسک را به مدت ۱۵ دقیقه روی پوست خود بگذارید سپس با آب ولرم بشویید.

تقویت مو با اَنار

مصرف اَنار به تقویت فولیکول های مو کمک می کند.
استفاده از روغن هسته اَنار برای موها نیز به نرم و لطیف شدن آن‌ها کمک می کند.

بهبود سلامت قلب با آب اَنار

مصرف آب اَنار کاهش التهاب رگ ها و همچنین کلسترول را در پِی دارد.

اَنار یک آسپرین طبیعی

مصرف این میوه، کاهش سطح فشار خون و رقیق شدن خون را به همراه دارد.

محافظت در برابر سرطان با اَنار

آنتی اکسیدان های موجود در اَنار مانع رشد سلول های سرطانی می شود و طبق تحقیقات این میوه نقش مفیدی در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات دارد.

هضم راحت با اَنار

اَنار با داشتن فیبر رژیمی نقش مهمی در تنظیم حرکات روده ایفا می کند. 

خوردن یک قاشق عسل با اَنار به درمان سوءهاضمه کمک می کند.

جلوگیری از کم خونی با اَنار

با مصرف اَنار گلبول های قرمز در خون افزایش پیدا کرده، در نتیجه از ایجاد کم خونی در بدن جلوگیری می شود.

برخی از عوارض جانبی اَنار

مصرف اَنار ممکن است روی عملکرد آنزیم های کبد تأثیر بگذارد اگر داروی خاصی برای کبد استفاده می کنید قبل از مصرف این میوه با پزشک خود مشورت کنید.

اَنار قند فراوانی دارد و برای بیماران دیابتی میوه ی مناسبی نیست.

اَنار جزء میوه های پُرکالری می باشد و استفاده زیاد از آن افزایش وزن را به همراه دارد.

مصرف بیش از حد این میوه درد شکم، حالت تهوع و اختلالات گوارشی را در پِی دارد.

گاهی مصرف اَنار با ظهور علائمی مانند خارش، تورم صورت، سختی در تنفس منجر به بروز آلرژی می شود.

علاوه بر خوراکی بودن این میوه، از آن در تولید رب اَنار، لواشک، و مربای اَنار نیز استفاده می شود.
پوست آن نیز در تهیه رنگ های سنتی کاربرد دارد.
همچنین جوشانده پوست اَنار به درمان برخی بیماری های گوارشی و یا گلو درد کمک می کند.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. ممنون بسثیییاررر عالی بود و گرافیک خیلی خوبی هم داشت…..فقط این مورد دارای اشکال هست . تولید انار فقط در کشورهای ایران عراق، ترکیه، افعانستان، و پاکستان اشتباهه…بعد از ایرذان بیشترین میزان تولید انار در چین ترکیه و امریکا اتفاق میفته….در مجموع واقعا مطلب خوبی بود

پاسخ دادن به M jamshidi لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!