آشپزخانهسبک زندگی

صفر تا صد یه سوخاری خوشمزه!

آموزش پودر و مرغ سوخاری خانگی

امروز براتون دو تا دستور خونگی از یه غذایی که تقریبا میتونم بگم هممون دوستش داریم اوردم یعنی مرغ سوخاری…

که درست کردنش تو خونه خیلی سالم ترو بهتره

پس با ما همراه باشید تا یه مرغ سوخاری خوشمزه رو با هم درست کنیم.

مواد لازم آرد سوخاری:

نان باگت: به مقدار لازم 

نمک و فلفل: از هر کدوم نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه:نصف قاشق غذاخوری

ادویه کاری :نصف قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل و پودر زیره سبز: بسته به ذائقه اتون 

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

و هر ادویه ای که مورد پسند تون هست

طرز تهیه آرد سوخاری خونگی:

۱_نون باگت رو توی سینی بریزید و جلوی آفتاب قرار بدید یا بزارید تو محیط خونه خشک بشه.

۲_بعد از اینکه نون باگت ها خشک شد نون ها رو به تیکه های کوچیک تقسیم کنید و داخل قابلمه بریزید روی شعله کم قرار بدید تا رنگ نون ها به طلایی تغییر پیدا کنه.

۳_حالا با گوشت کوب تیکه های نون برشته شده رو پودر کنید ادویه هاتونو بهش اضافه کنید و یکم دیگه تفت بدید.

۴_بعد اجازه بدید خنک بشه و داخل یه ظرف شیشه ای در دار بریزید و اون رو داخل یخچال نگه داری کنید.

۵_با این آرد سوخاری میتونید انواع خوراکی های سوخاری مثل میگو سوخاری،ماهی سوخاری یا مرغ سوخاری درست کنید و لذتش رو ببرید.

خب حالا میریم که دستور یه مرغ سوخاری که با همین آرد سوخاری درست کردیم رو بهتون بگم…

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری:

 

سینه مرغ: ۱عدد

تخم مرغ:۱عدد

ماست شیرین:۳قاشق غذاخوری

روغن مایع:۲قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری

آرد سفید:به مقدار لازم

پیاز: ۱عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم 

پودر سوخاری: به مقدار لازم 

آبلیمو:به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری:

۱_برای درست کردن این مرغ سوخاری خونگی خوشمزه اول استخوان های سینه مرغ رو جدا کنید بعد به صورت نواری نازک برش بزنید.

۲_بعد مرغ های برش خورده رو داخل پیاز خلال شده و نمک و فلفل و آبلیمو بریزید و حدود یک ساعت اجازه بدید تا داخل یخچال استراحت کنه.

۳_ حالا تخم مرغ و روغن مایع و بیکینگ پودر رو بام هم مخلوط کنید ، بعد کم کم آرد سفید رو به مایع اضافه کنید تا مایع ای به غلظت فرنی به دست بیاد اگه تمایل داشتید کمی پودر پاپریکا هم اضافه کنید.

 ۴_الان نوبت مرغ های مزه دار شده‌ست که باید به مایع اضافه بشه بعد از اضافه کردن مرغ به این مایع خوب مخلوطش کنید و دوباره اجازه بدید تا یک ساعت دیگه داخل یخچال استراحت کنه.

۵_بعد مرغ های مزه دار شده تونو داخل پودر سوخاری که خودتون درست کردید بغلطونید و داخل روغن فراون سرخ کنید و روی دستمال کاغذی تمیز قرار بدید تا روغنش کشیده بشه 

درصورت تمایل میتونید پودر سوخاری ای که خودتون درست کردید رو با پودر سوخاری آماده مخلوط کنید.

مرغ سوخاری که خودم پختم:

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

پاسخ دادن به mandoobmngr1 لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!