تغذیهسبک زندگی

خمیر یوفکا چیست؟

خمیر یوفکا چیست؟

یکی از انواع خمیرها برای تهیه غذا و شیرینی، خمیر یوفکا است. این خمیر مربوط به منطقه ی خاورمیانه و بالکان است اما به خمیر ترکیه ای نیز شهرت دارد، چرا که در ترکیه خیلی کاربرد دارد. خمیر یوفکا خمیری بسیار نازک است که برای تهیه غذاهایی مثل سمبوسه، بورک، تارت و … و شیرینی هایی همچون باقلوا و پیراشکی و … استفاده می شود. این خمیر اشکال مختلفی دارد، همچون دایره، مثلث و مستطیل که هرکدام مصرف خاص خود را دارد. اگر قصد خرید دارید می توانید از اسم خمیرباقلوا نیز استفاده نمایید.

مواد تشکیل دهنده ی خمیر یوفکا

مواد تشکیل دهنده ی آن در منزل به راحتی پیدا می شود. زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست معمولی، روغن مایع و آرد قنادی (برخی از مقداری سرکه نیز استفاده می کنند، برخی نیز به جای استفاده از ماست از شیر استفاده می کنند اما گفته شده ماست خمیر را ترد تر می کند)

نکته قابل توجه این است که این خمیر نیازی به پف کردن ندارد و در تهیه ی آن از بکینگ پودر ، جوش شیرین یا خمیرمایه استفاده نمی شود.

نویسنده خود این خمیر را تهیه نکرده است به این علت ترجیح می دهد تا دستور امتحان نشده را برای شما عزیزان قرار ندهد. شما می توانید با مراجعه به سایت های معتبر دیگر، طرز تهیه ی آن را که خیلی سخت هم نیست یاد بگیرید و تهیه نمایید. با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان

آیا خمیر یوفکا با خمیر فیلو یکی است؟

ممکن است شما خمیر یوفکا را با خمیر فیلو یکی بدانید، اما در واقع این دو یکی نیستند، خمیر یوفکا ترد تر از خمیر فیلو است. اگر خواستید به جای خمیر یوفکا خمیر فیلو استفاده نمایید، می توانید بین لایه های این خمیر، کره بمالید تا هنگام خوردن تردتر باشد.

اگر قصد استفاده از خمیر یوفکا را دارید باید قبل از ریختن مواد، نیمه پخت شود؛ اما خمیر فیلو را قبل از ریختن مواد می توانید به صورت خام استفاده کنید. معمولا در شیرینی پزی ها از خمیر فیلو که نرم تر است استفاده می شود.

طرز استفاده از خمیر یوفکا

  1. هنگامی که آن را از فریزر در آوردید اجازه دهید تا خودش از حالت یخ زده خارج شود، برای سرعت در کارتان آن را روی بخاری یا حرارت قرار ندهید.
  2. این خمیر به علت بافت نرم و نازکش خیلی زود خشک می شود، پس بهتراست آن را در فریزر نگه دارید و حتما بعد از باز کردن پلاستیک آن، درب بسته بندیش را خوب بپوشانید.
  3. هنگام قرار دادن خمیر در فریزر دقت کنید تا در جای مناسبی قرار بگیرد و فشاری روی آن نباشد.
  4. درصورتی که خمیر خرد شد و شکست آن را دور نریزید. می توانید در تهیه شیرینی ناپلئونی از آن استفاده نمایید.
  5. اگر بعد از درست کردن شیرینی، خمیرش بسیار ترد شد و تمایل داشتید هنگام میل کردن، خمیر بسیار ترد نباشد، می توانید بعد از پخت، درب ظرف را بگذارید و رویش را بپوشانید تا خمیر کمی نرم شود. (این راهکار برای پیتزای خیلی برشته شده هم مفید است)
  6. مواد مورد استفاده در خمیر یوفکا نباید آبدار و یا داغ باشند زیرا باعث پاره شدن خمیر می شوند.
  7. قبل از قرار دادن خمیر در ظرف، آن را چرب کنید تا به کف ظرف نچسبد.

امیدواریم مطالعه ی مطالب بالا برای شما عزیزان هنرمند و باسلیقه مفید فایده واقع گردد.

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

پاسخ دادن به ناشناس لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!