تغذیهسبک زندگی

جغول بغول

چطور جغول بغول درست کنیم؟

جَغول بَغول

جغول بغول یک غذای محلی است که در نقاط مختلف ایران به شکل های متفاوتی درست می شود.
مواد اصلی این غذا دل، جگر و قلوه است.
در متن زیر با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا می شویم.

مواد لازم برای تهیه جغول بغول

جگر گوسفندی  ۱ پیاله خرد شده
سیب زمینی  ۲ عدد
پیاز  ۲ عدد
فلفل دلمه  ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه جغول بغول

ابتدا جگر گوسفندی را خرد کرده و در قابلمه به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم.
سپس آن را شسته، پیاز را خرد کرده به همراه زردچوبه و فلفل به جگر اضافه می کنیم.
روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

در این مرحله استفاده از زودپز به آماده شدن غذای ما سرعت بیشتری می بخشد.

زمانی که جگر کاملا پخته شد سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.

پس از آن پیاز و فلفل دلمه را نیز خرد کرده و سرخ می کنیم.

جگر را به این مواد سرخ شده اضافه می کنیم.
نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.
در انتها گوجه فرنگی را نگینی کرده‌ روی مواد می ریزیم.

به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف را می بندیم تا مواد کاملا باهم بپزند.
پس از آن غذا آماده است.

نمونه ای از جغول بغول که با همین دستور درست شده است.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلی خیلی عالی بود سپاس و البته یک مشکل املایی
    “جغول بفول یک غذای محلی است که در نقاط مختلف ایران به شکل های متفاوتی درست می شود”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!