آشپزخانهسبک زندگی

شیرینی خانگی

طرز تهیه شیرینی خانگی

 

یه شیرینی ساده و خوشمزه که به‌ راحتی میتونید درست کنید و در کنار خانواده لذتشو ببرید..

نوشته های مشابه

مواد لازم برای تهیه شیرینی یاقوتی:

آرد سفید: ۱۵۰ گرم

آرد برنج: ۵۰ گرم 

نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذا خوری سر پر

پودر هل: ۱ قاشق چای خوری

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

کره هم دمای محیط: ۱۲۵ گرم

پودر قند: ۶۰ گرم

تخم خرفه:به مقدار لازم (به دلخواه)

طرز تهیه شیرینی یاقوتی :

 

۱_برای درست کردن این شیرینی اول از همه آرد سفید و آرد برنج و نشاسته‌ی ذرت رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

۲_کره‌ی نرم شده و پودر قند رو با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و سبک بشه ، حالا بهش زرده‌ی تخم مرغ و پودر هل رو اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید.

۳_الان نوبت اضافه کردن مواد آردیتونه ، مواد آردی رو که الک کردید اضافه کنید و با دور کند در حد یک دست شدن خمیر هم بزنید.

۴_خمیرتون رو داخل کیسه فریزر قرار بدید و به مدت ۱ ساعت اجازه بدید که تو یخچال استراحت کنه.

۵_بعد خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی یا دوتا کیسه فریزر با وردنه پهن کنید و قالب بزنید.
و داخل سینی فر که که از قبل کاغذ روغنی انداختید قرار بدید.

۶_اگه دوست داشتین تو این مرحله کمی تخم خرفه یا پودر پسته روی شیرینی هاتون بپاشید.

۷_فر رو از قبل گرم کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا شیرینی ها بپزه

( نسبت به حرارت فرتون خودتون دمای مناسب رو انتخاب کنید من با دمای ۱۶۰ درجه شیرینیمو پختم)

۸_دمای فرتون باید پایین باشه تا شیرینی هاتون تغییر رنگ ندن همین که زیر شیرینی ها کمی طلایی شد آماده‌اس.

۹_وقتی که سینی شیرینی هاتون رو از فر در آوردید اجازه بدید تا اول شیرینی ها خنک بشن بعد برشون دارید وگرنه شیرینی هاتون  خرد میشه.

و در آخر اگه دوست داشتید میتونید با مارمالاد یا شکلات آب شده تزئینش کنید

شیرینی هایی که خودم پختم

 

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلی خوب بود مرحبا…با اینکه از این شیرنی ها اصلا خوشم نمیاد اما نوضیحاتتون درست و بی نقص و تصاویر هم عالییی بودند…سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!