تغذیهسبک زندگی

طرز تهیه کیک هویج و دارچین خوش مزه

برای تهیه ی یک کیک خوش مزه و همه پسند بدانید داشتن یک دستور پخت خوب و امتحان شده و تجربه ی اولیه بسیار حائز اهمیت است. اگر اولین بار است که کیک می پزید، دقیقا مطابق دستور زیر اقدام کنید. در پایان کار اگر کیک خوبی نپختید اصلا ناامید نشوید چرا که حتما با تمرین و تکرار موفق خواهید شد. ما امیدواریم مطلبمان آنقدر دقیق و کامل باشد که حتی افراد مبتدی هم یک کیک عالی، خوش مزه و خوش ظاهر تهیه نمایند.

نوشته های مشابه

تذکر: این دستور کیک، مطابق با آن چه تصاویر آن در ادامه آمده، ارائه شده است.

مواد مورد نیاز مقدار لازم
آرد مخصوص پخت کیک ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
هویج رنده شده ( با رنده ی ریز) ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
دارچین یک سوم تا نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر پر

در آغاز کار، آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه با هم الک کنید. حالا زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا نمایید. سفیده ها را آن قدر با همزن برقی هم بزنید که اگر ظرف را برگرداندید، جا به جا نشوند. سفیده ها را در یخچال قرار دهید تا پایان کار اشاره کنیم که چه باید کرد.

شکر را روی زرده ی تخم مرغ بریزید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید که به حالت کرم رنگ و کش دار درآید. بهتر است ابتدا شکر را با آسیاب به حالت پودر قند در آورید سپس استفاده نمایید. اگر تمایل دارید کیک شما سالم تر باشد یا اینکه اهل شیرینی نیستید می توانید از مقدار کم تری شکر استفاده نمایید. ( ما هم سعی کردیم از مقدار کم تری شکر استفاده نماییم).

بعد از کش دار شدن ترکیب شکر و زرده ی تخم مرغ، روغن را اضافه کرده و کمی با همزن هم بزنید سپس هویج رنده شده را اضافه نمایید. می توانید از هویج رنده شده تازه یا فریز شده استفاده کنید. دوباره آن را کمی هم بزنید تا یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود.

حالا نوبت اضافه کردن آرد و سفیده ی تخم مرغ است. دارچین را با آرد ترکیب کنید. شما می توانید اصلا دارچین استفاده نکنید و به جای آن وانیل بریزید یا اینکه مقدار کم تری دارچین استفاده نمایید. همه چیز به سلیقه ی شما بستگی دارد. همین طور می توانید دارچین را در پایان کار روی مواد اضافه کنید اما بدانید با مواد خوب ترکیب نخواهد شد. آرد و سفیده ی تخم مرغ را در چهار مرحله به مواد کیک بیفزایید. برای اینکه کیک شما پف کند، مواد را با یک قاشق یا وسیله ی مناسب به آرامی و از یک سمت به سمت دیگر به صورت دورانی هم بزنید.

در پایان کار قالب مورد نظر را انتخاب کنید. مقدار کمی روغن مایع در کف آن بریزید و با فرچه، کاملا آن را چرب نمایید. مقداری آرد روی روغن بپاشید( این مقدار خیلی کم باشد) با فرچه آرد و روغن را با هم ترکیب کنید.

استفاده از کشمش و گردو کاملا اختیاری است. اگر تمایل داشتید استفاده کنید، آن ها را با مقداری آرد، آردی کنید تا هنگامی که آن ها را به مواد اضافه می کنید، به کف قالب نروند و با حرارت زیاد نسوزند. می توانید مقداری از مواد کیک را در قالب بریزید و کشمش و گردو را اضافه کرده و ادامه ی مواد را روی آن بریزید؛ یا اینکه مثل ما مواد را کاملا در قالب کیک ریخته و کشمش و گردو را روی آن بریزید. در پایان یک یا دو ضربه (تقه) به قالب کیک وارد نمایید تا حباب های اضافه ی آن خارج شود.

نکته!

شما می توانید با توجه به قالبی که دارید، تا دو سوم آن مواد بریزید. اگر قالب شما به شکل یک مستطیل یا مربع خیلی بزرگ باشد و شما مقدار زیادی مواد در آن بریزید، ممکن است وسط کیک خوب نپزد و خام باقی بماند؛ پس بهتر است تا یک کیک پز حرفه ای نشده اید، از قالب هایی مثل قالب ما که در وسط آن فضایی خالی وجود دارد یا قالب ها ی کوچک تر استفاده نمایید.

قالب کیک را در توستر با دمای ۱۵۵ تا ۱۶۰ درجه، در طبقه ی وسط و المنت روشن پایین به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه یک خلال چوبی یا چنگال به کیک وارد کنید، اگر موادی به خلال نچسبید یعنی زمان روشن کردن المنت بالا هم فرا رسیده است. این برای ما بعد از ۳۵ دقیقه اتفاق افتاد، سپس به مدت حدود ۲ دقیقه المنت بالا و پایین را با هم روشن کنید اگر زمان بیشتر از حدود ۳ دقیقه طول بکشد و المنت بالا همچنان روشن باشد، احتمال سوختن کیک بالا می رود. حالا توستر را خاموش کنید و اجازه دهید تا حدود ۱۰ دقیقه بدون این که در توستر باز شود، قالب در توستر باقی بماند. این کار برای نخوابیدن پف کیک مفید است.

نکته!

توجه داشته باشید که در بیست دقیقه ی نخست اصلا در توستر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد. ممکن است حرارت توستر ها با هم تفاوت داشته باشد، پس بعد از گذشت ۲۰ دقیقه حواستان به کیک و بوی آن باشد تا به موقع دستگاه را خاموش نمایید. اگر به کیک برشته علاقه ای نداشتید و تمایل داشتید کیکتان روشن تر باشد، می توانید توستر را زودتر خاموش کنید.

این هم تصویری از سمت دیگر کیک. نوش جان(:

با توجه به این که ما در منزل، این کیک را در فر نپختیم پس نمی توانیم زمان و دمای مناسب برای فر را بیان کنیم، اما شما با توجه به تجربه ی خود می توانید فر خود را تنظیم نمایید.

نوشته های مشابه

‫۷ دیدگاه ها

پاسخ دادن به e m لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!