تغذیهسبک زندگی

بادمجان، مرغ بی جان

بادمجان، مرغ بی جان

این جمله را قدیمی ترها برای بیان فواید بی نظیر بادمجان به کار می بردند. و خواص آن را هم تراز با گوشت می دانستند.
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در زمینه سلامت و حتی درمان بیماری ها کاربرد دارد.
نقطه ی قوت بادمجان این است که در تمام فصول به راحتی قابل دسترس و استفاده می باشد.

نوشته های مشابه

ویتامینA، کلسیم، پتاسیم، ویتامینC، کربوهیدرات، آهن، فیبر  از جمله منابع غنی هستند که در بادمجان وجود دارند.

با هم برخی از خواص و فواید بادمجان را مرور می کنیم.

بادمجان و رفع مشکل بی خوابی

شاید عجیب به نظر برسد اما اگر مشکل بی خوابی دارید مصرف بادمجان در این زمینه به شما کمک می کند.

بادمجان، دوستدار سیستم گوارشی

فیبر موجود در بادمجان، مانع از یبوست می شود و سیستم گوارشی را سالم نگه می دارد.

بادمجان و افزایش رشد مو

برای حفاظت از پوست سر، و افزایش رشد موهایتان، بادمجان را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

بادمجان و داشتن استخوان هایی محکم

برای داشتن استخوان های محکم و پیشگیری از پوکی استخوان شما نیازمند مصرف مس و ویتامینK می باشید و هر دوی اینها در بادمجان وجود دارد.

حقیقتی عجیب در رابطه با بادمجان

برای ترک سیگار، معتاد بادمجان شوید. نیکوتین موجود در بادمجان، باعث کاهش مصرف دخانیات می شود.

تیتری جذاب و همه پَسند
بادمجان و لاغری

برای از بین بردن چربی های بدنتان به طور طبیعی، مصرف بادمجان را از یاد نبرید. فیبر موجود در بادمجان با اشغال فضای زیادی از معده، احساس سیری را به همراه دارد در نتیجه مانع از پُرخوری شده و شما را برای مصرف غذاهای دیگر و شیرینی جات محدود می کند.
و از دیگر مزایای بادمجان کم کالری بودن آن است.

بادمجان و تقویت سیستم ایمنی بدن

خاصیت ضد باکتری و ضد ویروسی بادمجان و همچنین منابع غنی آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

بادمجان بخورید، جوان بمانید

پوست بادمجان با آنتی اکسیدان موجود در آن به عنوان یک ضد چروک قوی عمل می کند.

با توجه به خواص بی نظیر  بادمجان و غذاهای متنوع و لذیذی که می توان با آن درست کرد با گنجاندن این ماده غذایی در رژیم غذایی ویتامین های مورد نیاز بدن نیز تأمین می شود.

با در نظر گرفتن این نکته که هر ماده غذایی علاوه بر فواید مضراتی را نیز شامل می شود در مصرف این ماده غذایی دقت داشته باشید.

برخی از مضرات بادمجان

بادمجان طبیعتی گرم و خشک دارد و استفاده بیش از حد آن باعث غلبه ی خشکی بر بدن می شود و ممکن است رنگ صورت به سیاه یا زرد تغییر کند.
این ماده غذایی برای معده های حساس ممکن است ایجاد مسمومیت کند.

و با داشتن ماده سمی به نام سولانین موجب حساسیت و آلرژی می شود. که چشم درد و مشکلات پوستی را در پِی دارد.

مصرف بادمجان به بیماران کبدی توصیه نمی شود.
و این ماده غذایی حاوی مقادیری اگزالات می باشد که برای بیماران کلیوی مضر می باشد و ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه شود.

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. خیلی مطلب خوبی بود فقط نکته مهم اینه وقتی یک ماده غذایی مثل بادمجان رو معرفی میکنید در عین گفتن فواید و خواص حتما بایستی مضراتش هم شمرده بشه…..در همین خصوص بادمجان برای برخی بیماری های گوارشی و کبدی کاملا مضر هست و ماده سمی به نام سولانین داره که اگر اشتباه نکنم موجب حساسیت در برخی افراد که دارای الرژی هستند میشه….در صورتی که در موارد اینچنینی کمی تحقیق بیشتر بفرمایید تا خدای نکرده در مخاطبین نا اگاه به دلیل عدم اطلاع از مضرات یک ماده غذایی مشکلی پیش نیاد مطلبتون خیلی عالی تر و جامع تر میشه…..سپاس

  2. سلام. اتفاقا برای جمع بندی کارم قصد داشتم مضرات و بزارم. ولی گفتم طبق تیتر دیگه تمرکز رو فوایدش هست این کارو نکنم. اصلاح میکنم.

پاسخ دادن به mandoobmngr1 لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!