آشپزخانهخانواده و کودکسبک زندگیسلامت

آموزش پخت نان

نان بریوش هم ردیف شیرمال

امروز اومدم با آموزش یه نون خوشمزه‌ی فرانسوی که اسمش بریوشه هم خوش طعمه هم خوش عطر ،پختنشم خیلی آسونه فقط باید مو به مو طبق دستور پیش برید تا یه نون خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم برای پخت نان:

آرد شیرینی پزی: ۲ و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
خمیر مایه:۱ قاشق غذاخوری
شیر ولرم: یک چهارم پیمانه
کره:۱۰۰ گرم
نمک: یک پنس

نوشته های مشابه

مواد رومال:

خامه صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم مرغ:۱عدد
زعفران:به مقدار لازم
کنجد: به دلخواه

خب برای شروع کار اول از همه آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید (الک کردن آرد باعث سبک شدنش میشه و روی کیفیت نونتون تاثیر داره)

بعد شیر رو بذارید روی شعله گاز و اجازه بدید تا ولرم بشه(کمی گرم شدن کافیه ما نمی‌خوایم شیر بجوشه)
حالا ۱ قاشق مرباخوری از شکر رو با ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه تون مخلوط کنید و شیر ولرم رو اضافه کنید؛
باید صبر کنید تا خمیر مایه تون به عمل بیاد حدود ۱۰ دقیقه زمان میبره،خمیر مایه وقتی عمل میاد پف میکنه و حجمش زیاد میشه(از تازه بودن خمیر مایه تون مطمئن بشید وگرنه به عمل نمیاد و پف نمیکنه و نمیشه باهاش خمیر رو درست کرد)

خمیر مایه که به عمل اومد…
آرد رو وسط یه ظرف گود بریزید و وسطش یه حفره درست کنید و بعد شیر و مخمر عمل اومده رو توش بریزید. بعدِ مخمر، باقی شکرها و تخم مرغ ها رو هم اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا خمیر به دست بیاد.

کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو تکه تکه به خمیر اضافه کنید و به خورد خمیر بدید،این کار رو تا تموم شدن تکه های کره انجام بدید.

وقتی تکه های کره تموم شد خمیر رو خوب ورز بدید تا یه خمیر نرم و لطیف به دست بیاد
(اگه دیدید خمیر خشکه چند قاشق شیر ولرم رو با احتیاط به خمیر اضافه کنید،بستکی به نوع آردها داره)

بعد از اینکه خمیر رو خوب ورز دادید،یک ظرف رو چرب کنید و خمیر رو توی ظرف قرار بدید و روشو سلفون بکشید و اجازه بدید ۱_۲ ساعت استراحت کنه تا پف کنه و حجمش زیاد بشه (به جای سلفون میتونید از یه سفره‌ی تمیز یا پارچه هم استفاده کنید)

بعد از ۲ ساعت…

اول پف خمیر رو بگیرید و کمی ورزِش بدید بعد ازش چونه های کوچیک بگیرید و توی ظرفی که کاغذ روغنی انداختید قرار بدید و دوباره ۲۰دقیقه بهش استراحت بدید تا بازم پف کنه(من تو ظرف پیرکس درست کردم خوب میشه تو قالب های دیگه هم میشه مثل قالب های مافین یا کیک)

تا این ۲۰ دقیقه تموم بشه شما فر رو روشن کنید و روی حرارت ۱۷۰درجه قرار بدید تا گرم بشه

زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده رو با خامه صبحانه مخلوط کنید و با فرچه روی چونه ها بمالید اگه دوست داشتید روش کنجد بپاشید.

خب حالا نون ها رو تو فر با ۱۷۰درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه قرار بدید تا بپزه

بعد از پخت اگه دوست داشتید میتونید با فرچه روی نون ها عسل بمالید

امید وارم بپزید و لذتشو ببرید.

اینم نونی که خودم پختم

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. به به خیلی عالیه، ممنون که دستورهای امتحان شده رو قرار میدین. استفاده می کنیم. اگه بتونین از مراحل تهیش هم عکس بذارین خیلی به ما در پختش کمک می کنه. بازم ممنون

  2. خیلی ممنون نظر لطفتونه، مراحلش چون باید پشت سر هم باشه و من دست تنهام نمیتونم متاسفانه
    اما کاملا دقیق و با جزئیات نوشتم و اگه طبق همین دستور پیش برین حتما نتیجه مثل عکسی میشه که در آخر گذاشتم.

پاسخ دادن به e m لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!