آشپزخانهتغذیهخانواده و کودک

کیک عصرانه

کیک کشمش و گردو

امروز اومدم بهتون پختن یه کیک ساده و خوشمزه رو پیشنهاد بدم که می‌تونه عصرونه دلچسبی رو با خانواده براتون رقم بزنه

این دستور و خودم امتحان کردم پس اصلا نگران این نباشید که کیکتون خراب بشه.
اگه همه‌ی نکاتی که میگم رو رعایت کنید یه کیک خوشمزه خواهید داشت…

 

مواد لازم برای پخت کیک کشمش و گردو:

آرد شیرینی پزی:۲‌لیوان
شکر:۱لیوان
تخم مرغ:۳عدد
ماست :سه چهارم لیوان( از ماست شیرین و کم چرب استفاده کنید)
روغن: سه چهارم لیوان
بیکینگ پودر:۲قاشق مرباخوری
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین:یک دوم قاشق چایخوری
دارچین:به دلخواه
کشمش و گردو: ( من خودم نصف لیوان گردو ،نصف لیوان کشمش میریزم شما اگه دوست داشتین بیشتر بریزین اگه نه کمتر)به جای گردو میتونین از کنجد هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

اول آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر رو سه بار با هم الک کنین و کنار بزارین (الک کردن باعث میشه پف کیکمون خوب بشه)

بعد تخم مرغارو بشکونین و با همزن ۳_۴ دقیقه هم بزنین تا پف کنه،بعد شکر رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید بعد از اون ماست و روغن و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم بره تو این مرحله اگه دوست داشتین پودر دارچین رو هم اضافه کنید.

نکته: فر رو الان روشن کنین و رو درجه ۱۸۰ بزارین تا گرم بشه.

حالا طی دو یا سه مرتبه آرد رو به مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق غذاخوری به یک سمت هم بزنید تا مایع و آرد با هم مخلوط بشه، اگه خمیر کیکتون دون دون بود با همزن چند ثانیه هم بزنید تا یک دست بشه.
الان نوبت کشمش و گردو هاست که به مایع خمیر اضافه کنید

قالبتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و مایع کیک رو بریزید قالب

و قالب رو تو درجه حرارت ۱۸۰، ۳۵تا ۴۰ دقیقه توی فر بزارید تا کیکتون بپزه
بیست دقیقه اول اصلا در فر رو باز نکنید که پف کیکتون میخوابه
بعد ۳۵دقیقه در فر رو باز کنید با سیخ چوبی چک کنید که کیک پخته یا نه اگه وسطش خام بود حرارت فر رو کم کنید و اجازه بدید که وسط کیک هم بپزه
اگه روی کیکتون طلایی نشده بود میتونید دو دقیقه هم شعله بالای فر رو روشن کنید
خب خسته نباشید دیگه تموم شد ،امید وارم که این کیک رو بپزید و کنار خانواده لذتش رو ببرید.

اینم عکس کیکی که خودم پختم

نوشته های مشابه

‫۶ دیدگاه ها

  1. عالیییی بود…..هم بابت اینکه کار تولیدی همیشه ارزشمنده و هم اینکه به زبان شیرین و مخاطب پسندی آموزش دادید….مرحبا

  2. سلام ممنون بابت زحمتتون. کیک زیبایی شده، می خواستم ببینم خوب پوک و سبک شده بود که ما هم این دستور رو امتحان کنیم؟
    خیلی خوب و دقیق توضیح دادید. لطفا این رو هم بفرمایید که ماستتون شیرین بوده؟ با ماست ترش هم میشه درست کرد؟

    1. سلام ،بله کاملا پوک میشه اگه طبق دستور پیش برید من حتی تو قابلمه هم این کیک رو پختم بازم خوب شده
      این دستور رو من خیلی وقته استفاده میکنم و کاملا ازش مطمئنم
      ماستتون کم چرب و شیرین باشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!