تغذیهسبک زندگی

چگونه ماهی را مزه دار کنیم؟

«مرینیت کردن ماهی»

برای خوش طعم شدن ماهی، دو روش امتحان شده به شما عزیزان علاقه مند به آشپزی پیشنهاد می شود.

  1. روش اول زمانی که عجله دارید و فرصت ندارید تا چند ساعت ماهی را در مواد نگه دارید و سپس بپزید:

زمانی که ماهی می خرید اگر از مدل بسته بندی شده و آماده نیست، سعی کنید حتما از فروشنده بخواهید تا پوست و تیغه آن را درآورند ( معمولا بعد از در آوردن هم مقداری تیغ باقی می ماند) بعد از خرید ماهی تازه پوست گرفته و تیغه جدا شده، می توانید آن را در یک قابلمه به مدت کوتاه بجوشانید تا بتوانید تیغ های باقی مانده را راحت جدا کنید ( نیازی به پختن ماهی در این مرحله نیست. همین قدر که بتوانید تیغ های آن را جدا کنید کافی است) پیاز فراوان خرد کنید (به صورت پیاز داغی که برای آش رشته تهیه می کنید). در تابه مقدار کمی روغن اضافه کنید ( می توانید میزان بیشتری روغن استفاده کنید اما به خاطر سلامت شما و نیاز کم به روغن، بهتر است از میزان کمی استفاده کنید) پیازها را در تابه بریزید حدود دو دقیقه بعد تکه های ماهی را اضافه کرده و در بین پیاز ها قرار دهید تا طعم پیاز را دریافت کنند. پیازها را هم بزنید و ماهی ها را بچرخانید، مقداری ادویه زردچوبه وفلفل سیاه و دیگر ادویه های مورد نظرتان را اضافه کنید. ( نمک و زعفران را در آخر اضافه کنید). وجود زعفران اجباری نیست اما طعم بسیار خوبی به غذا می دهد. کمی که پیاز ها آب دار شدند و تازه رنگشان عوض شد، در تابه آب جوش بریزید، طوری که آب جوش، کمی روی ماهی ها را بگیرد؛ شعله ی آن را کم کرده و اجازه دهید به آرامی بپزند. در پایان که آب کمی باقی مانده بود، مقداری نمک، زعفران و مقدار کمی آب لیمو اضافه کنید و اجازه دهید آب آن کاملا خشک شود. اگر با پیاز پخته مشکلی ندارید حالا می توانید غذا را سرو کنید در غیر این صورت، ماهی ها را خارج کنید و پیاز ها را با شعله مناسب دوباره خوب سرخ کنید. می توانید در این مرحله، دوباره روغن اضافه کنید. این پیاز ها طعم بسیار لذیذی دارند از دست ندهید. ۸-) 

  1. زمانی که فرصت کافی دارید و از شب قبل یا چند ساعت قبل به فکر پخت غذای آن روز هستید:

مقداری پیاز و حدود یک یا دو حبه سیر رنده کنید. ماهی ها را در آن بخوابانید، مقداری آب لیمو( آب لیموی زیاد) به مقدار دلخواه زعفران، نمک، زردچوبه و روغن زیتون ( اگردر منزلتان موجود بود) اضافه کنید، برخی چندبرگ رزماری هم برای طعم دادن اضافه می کنند. ماهی ها را خوب در مواد بغلتانید و اگر تکه نشده اند، داخل ماهی را هم از مواد کاملا پر کنید. روی ظرف یک نایلون کشیده و خوب آن را بپوشانید، می توانید از ظرف های در دار هم استفاده کنید. اجازه دهید حداقل سه ساعت درمواد باشند. حالا مواد را از روی ماهی ها با یک قاشق جدا کنید و در تابه روغن فراوان بریزید و ماهی ها را خوب سرخ کنید. همچنین می توانید از روش بالا که بسیار مفید است و روغن کم تری مصرف می شود نیز استفاده کنید. برخی معتقدند اگر به جای آب لیمو از لیموی تازه استفاده کنید، بعد از زمان بسیار کمی تلخ خواهد شد.

نوشتن تجارب شما در پخت این غذا، برای ما و بازدید کنندگان عزیز بسیار مفید و دوست داشتنی خواهد بود؛ پس با نظرات خود، ما را از تجارب مفید خود بهره مند سازید. با سپاس از شما

نوش جان

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

پاسخ دادن به mandoobmngr1 لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!