تغذیهسبک زندگیسلامت

عسل طبیعی رو چه جوری تشخیص بدیم؟

تشخیص عسل طبیعی از تقلبی

عسل یکی از کاملترین و ارزشمندترین موادغذایی است که قدمتی دیرینه دارد. این ماده غذایی امروزه در سفره ی بسیاری از ایرانیان چیده می شود.

نوشته های مشابه

علاوه بر خوراکی بودن این ماده خواص اعجاب انگیز دیگری در آن نهفته است که از در زمینه های دارویی، درمانی، زیبایی بسیار کاربرد دارد.

استفاده از عسل برای تسکین دردها از جمله معده درد، تنظیم فشار خون، بهبود سرماخوردگی، مقابله با عفونت‌ها، درمان آلرژی ها امروزه بسیار رایج است.

در حوزه ی زیبایی نیز برای رفع چین و چروک، زخم های آکنه، رشد مو، درمان شوره سر مورد استفاده قرار می گیرد.

هنگام خرید این محصول تمامی فروشندگان ادعا دارند عسلی که عرضه می کنند کاملا طبیعی است، صحت این گفته و میزان خالصی عسل با آزمایش در آزمایشگاها مشخص می شود.

اما با چند روش تست خانگی می توان تا حدودی به میزان مرغوبیت عسلی که استفاده می کنید پی ببرید.

“عطر و بوی عسل”

یکی از تضمینی ترین روشهای تست عسل بو و رایحه ی دل انگیزی است که بعد از باز کردن ظرف نگهداری عسل استشمام می شود.

“آب سرد”

یکی از ساده ترین راههای تشخیص این امر استفاده از “آب سرد” است.
به این صورت که عسل را در آب سرد ریخته، در این حالت عسل طبیعی به راحتی بافت خود را از دست نمی دهد و سخت در آب حل می شود.

“کمک گرفتن از تخم مرغ”

عسل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید اگر زرده حالت پخته به خود بگیرد آن عسل طبیعی و مرغوب است.

“استفاده از کبریت”

وقتی کبریت روشن را داخل عسل بیندازید در عسل طبیعی کبریت باعث آتش گرفتن عسل می شود.

“فریز کردن عسل”

اگر به مدت چند ساعت عسل را داخل فریزر بگذارید و پس از بیرون آوردن شاهد تغییر شکل دادن آن نباشید آن عسل، عسل مرغوبی است. و همچنین عسل به حالت عادی خود بر می گردد.

“مورچه ها”

یکی از راههایی که خیلی جالب و یا عجیب به نظر می رسد کمک گرفتن از مورچه است.
یک قطره از عسل را نزدیکی مورچه ها قرار دهید، از آنجایی که زنبورها کندوی خود را در طبیعت بالای صخره و یا درختان می سازند، و عسل طبیعی حاوی ترکیباتی است که آفتی به آن نزدیک نمی شود، مورچه به آن نزدیک نخواهد شد.

“رُس بستن”

یکی دیگر از راههای تشخیص که قابل رؤیت است و نیازی به تست کردن ندارد رُس بستن است.
رُس بستن با شکرک زدن متفاوت است.
شکرک زدن محتویات عسل را سفت و سخت می کند اما رُس بستن بافت نرمی دارد که بعد از مدتی در انتهای ظرف ایجاد می شود که نشان دهنده طبیعی بودن عسل است.

انجام یک یا دو مورد از تست های فوق مرغوبیت ماده غذایی که مصرف می کنید را تصدیق می کند.

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!